Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: Personalitatile momentului vin la Bookfest Targu-Mures

Hotnews Hotnews,
 webPR: Personalitatile momentului vin la Bookfest Targu-Mures

Salonul de Carte Bookfest revine la Targu-Mures la Teatrul National, in perioada 4-7 iunie si isi asteapta vizitatorii cu un program plin de evenimente atractive - lansari de carte, sesiuni de autografe si dezbateri, concerte si vizionari de filme de arta. Horia-Roman Patapievici, Adriana Saftoiu, Dan Mihalache, Vasile Sebastian Dancu, Dan C. Mihailescu, George Cristian Maior, Ion Muresan, Alexandru Cistelecan, Dacre Stoker, Denisa Comanescu vor veni la Salonul de Carte Bookfest Targu-Mures pentru a prezenta cele mai noi aparitii editoriale si bestselleruri de la recent incheiatul Salon International de Carte Bookfest, care a avut loc la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Rectorul Babes-Bolyai, Doctor Honoris Causa la Targu Mures

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii ,,Petru Maior din Targu Mures. Ceremonia a avut loc ieri in cadrul sedintei festive a Senatului Universitatii Petru Maior, eveniment gazduit de Aula Magna, cu incepere de la ora 11.

Narcis Raducan a mai bifat o despartire. A plecat si de la ASA Targu Mures

Narcis Raducan a incetat colaborarea cu ASA Targu Mures, echipa la care a fost conducator in partea adoua a sezonului.

Narcis Raducan a incetat colaborarea cu ASA Targu Mures

Presedintele clubului ASA Targu Mures, Narcis Raducan, a declarat, miercuri, agentiei Mediafax, ca a incetat colaborarea cu gruparea ardeleana, el luand decizia de a nu activa optiunea de prelungire a.

Targu Mures: Un caine a fost legat de masina si tarat prin trafic (VIDEO)

Cruzime fara margini din partea unui sofer din Targu Mures care si-a legat cainele de masina si l-a tarat kilometri intregi prin oras. Scenele revoltatoare au fost filmate de un alt sofer care a postat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )