Libnet.ro
UNICEF

10:00

Whats Up si Lidia Buble vor canta la Buzau, in noaptea de Revelion

Adevărul Adevărul,
Whats Up si Lidia Buble vor canta la Buzau, in noaptea de Revelion

Autoritatile municipiului Buzau continua traditia de organiza o petrecere in centrul orasului, de Revelion. Este vorba despre un spectacol de peste sase ore, care va cuprinde, la miezul noptii, un foc de artificii. continuă pe Adevărul

Spectacol de Revelion in centrul Craiovei. Tarzy, The dAdA, Ami, Grasu XXL vor canta in fata oltenilor

Craiovenii sunt asteptati in centrul orasului sa petreaca noaptea dintre ani. Pe scena vor urca Tarzy, The dAdA, Ami, Grasu XXL, iar spectacolul va incepe la ora 21.

Metroul va circula in noaptea de Revelion la intervale de 10-20 de minute. Tramvaiele si autobuzele RATB vor circula in noaptea dintre ani

In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute. De asemenea, tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii vor asigura legatura intre centrul Capitalei si cele.

Metroul, autobuzele RATB si tramvaiele liniilor 1 si 41 vor circula in noaptea de Revelion

Trenurile de metrou vor circula la intervale de 10-20 de minute in noaptea de Revelion, cand vor circula si tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare.

Phoenix si Zdob si Zdub vor canta la ROVELIONUL organizat de Primaria Galati, in parcarea Shopping City

Primaria spune ca ales numele de ROVELION tocmai pentru ca vor concerta numai trupe romanesti. Spectacolul incepe la ora 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )