Libnet.ro
UNICEF

11:30

Wikileaks: Porosenko a fost informator al SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wikileaks: Porosenko a fost informator al SUA

Wikileaks a publicat recent doua documente cu informatii sensibile care vizeaza activitati ale diplomatiei americane in Ucraina. Potrivit acestora, noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a fost informator al Statelor Unite, fiind mentionat in. continuă pe Wall-Street Ro

Wikileaks: Porosenko a fost informator al SUA

Wikileaks a publicat recent doua documente cu informatii sensibile care vizeaza activitati ale diplomatiei americane in Ucraina. Potrivit acestora, noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a fost informator al Statelor Unite, fiind mentionat in documente care apartin ambasadei americane din Kiev.

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a fost informator al SUA, potrivit Wikileaks

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, apare mentionat in documente care apartin ambasadei americane din Kiev, dovada ca a fost informator al SUA, potrivit unor documente publicate recent de Wikileaks.

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, ar fi fost informator al SUA

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei apare mentionat in documente care apartin ambasadei americane din Kiev, dovada ca a fost informator al SUA, potrivit unor documente publicate recent de Wikileaks.

Wikileaks: Porosenko a fost informator american

Presedintele Ucrainei, Piotr Porosenko, a informat in mod constant Ambasada SUA de la Kiev despre miscarile interne ale coalitiei de guvernare a tarii din 2006, se arata intr-un material publicat de.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )