Libnet.ro
UNICEF

17:00

William Branza, dupa punerea sub control judiciar: Nu am auzit de o firma fantoma (VIDEO)

B1 B1,
William Branza, dupa punerea sub control judiciar: Nu am auzit de o firma fantoma (VIDEO)

William Branza, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2014, a declarat, dupa audierile la care a fost dus joi de catre DIICOT, ca in dosarul in care este cercetat nu se mentioneaza ca ar fi vorba despre. continuă pe B1

Fostul deputat William Brinza a fost pus sub control judiciar

UPDATE - Fostul deputat William Brinza, fost candidat la Presedintie, a fost pus sub control judiciar, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si.

Fostul deputat William Branza, pus sub control judiciar, dupa ce a fost audiat la DIICOT

Fostul deputat William Branza, fost candidat la alegerile prezidentiale, a fost pus sub control judiciar, joi, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta Mediafax, citand surse judiciare. William Branza a fost dus la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), joi la pranz, in baza unui mandat de aducere emis pe numele lui. Procurorii l-au audiat pe William Branza, i-au prezentat acuzatiile si au luat in cazul fostului deputat masura controlului judiciar.

William Brinza, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 16:40 Fostul candidat la prezidentiale William Brinza a fost pus, joi, de procurori, sub control judiciar, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala, transmit surse din presa.

Procurorii i-au permis lui Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar, sa plece cinci zile in Grecia

Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, si aflat sub control judiciar, va putea pleca in Grecia, timp de cinci zile, dupa ce procurorii DNA i-au permis acest lucru, informeaza Mediafax.

Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar, este liber sa plece 5 zile in Grecia

Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, si aflat sub control judiciar, va putea pleca in Grecia, timp de cinci zile, dupa ce procurorii DNA i-au permis acest lucru, transmit surse din presa.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, judecat sub control judiciar in dosarul in dosarul in care e acuzat de un prejudiciu de 8 milioane euro

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca a prejudiciat judetul cu opt milioane de euro. Decizia de joi.

Nicusor Constantinescu, cercetat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca a prejudiciat judetul cu opt milioane de euro, a decis, joi, Curtea de Apel Constanta, relateaza Mediafax.

Botez sub control judiciar. Ghita este nasul copilului afaceristului Dan Besciu

Deputatul Sebastian Ghita, cercetat sub control judiciar in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta ii va boteza copilul omului de afaceri Dan Besciu, cercetat si el de DIICOT, relateaza Mediafax.

Directorul Operei Nationale, cercetat sub control judiciar

Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, timp in care va fi suspendat din functie, relateaza Mediafax.

Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, cercetat sub control judiciar

Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, este cercetat in libertate, dupa ce Judecatoria Sectorului 1 a respins cererea procurorilor de arestare preventiva, instanta dispunand masura controlului judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )