Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon 2015: Florin Mergea este si el in sferturile de finala la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015: Florin Mergea este si el in sferturile de finala la Wimbledon

RomanulFlorin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna s-a calificat in turul al treilea

Perechea formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, favorita noua, s-a calificat in turul al treilea al turneului de mare slem de la Wimbledon, dupa ce trecut de perechea Thomaz Bellucci/ Guillermo Duran, scor 7-5 7-6 5) 7-6 5).

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Horia Tecau, Florin Mergea si Jaqueline Cristian joaca, marti, la Wimbledon

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon, in timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca in turul doi,.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon

Perechea formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, informeaza Adevarul. Cei doi au invins perechea formata din Lubos.

Wimbledon: Florin Mergea si Rohan Bopanna, in sferturile probei de dublu

Perechea formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, cap de serie numarul 9, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, dupa o victorie in patru seturi in fata perechii Lukasz Kubot Polonia)/Max Mirnyi Belarus), toate incheiate in tiebreak: 7-6 4), 6-7 5), 7-6 5), 7-6 8).

Wimbledon: Florin Mergea e primul roman care ajunge in optimile de finala

Romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au obtinut calificarea in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in trei seturi.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in optimile probei masculine de dublu la Wimbledon

Perechea romano-indiana formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu la turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon, informeaza Agerpres.

Wimbledon 2015: Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Julien Rojer, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon 2015.

Wimbledon 2015. Programul de luni: Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea joaca pentru sferturi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, luni, in optimile de finala de la Wimbledon, in al doilea meci de pe terenul 18.

Horia Tecau si Florin Mergea au si ei meciuri azi la Wimbledon

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29 si locul 31 WTA, va juca vineri, in jurul orei 17. 30, in turul trei la Wimbledon, impotriva rusoaicei Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )