Libnet.ro
UNICEF

00:08

Wimbledon 2015: Raluca Olaru si Horia Tecau joaca in optimi la dublu mixt

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015: Raluca Olaru si Horia Tecau joaca in optimi la dublu mixt

Trei romani vor juca azi la Wimbledon, turneu care se indreapta spre cele mai importante faze ale lui, doi dintre ei fiind angrenati in proba seniorilor, iar unul la juniori. continuă pe Adevărul

Wimbledon 2015: Florin Mergea si Horia Tecau joaca azi in sferturile de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea, acum cu parteneri diferiti, vor juca in sferturile de finala ale probei de dublu.

Horia Tecau, Florin Mergea si Jaqueline Cristian joaca, marti, la Wimbledon

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon, in timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca in turul doi, informeaza Mediafax citand programul anuntat de site-ul oficial.

Horia Tecau, Florin Mergea si Jaqueline Cristian joaca, marti, la Wimbledon

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon, in timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca in turul doi,.

Wimbledon 2015: Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Julien Rojer, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon 2015.

Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in semifinalele de dublu de la Wimbledon

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la dublu si se vor infrunta pentru un loc in finala concursului masculin pe echipe de la Wimbledon.

Wimbledon: Horia Tecau si Katarina Srebotnik, in optimile de dublu mix

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Tecau.

Horia Tecau in sferturi la dublu mixt la Wimbledon

Calificat in semifinalele competitiei de dublu de la Wimbledon, Horia Tecau a ajuns miercuri in sferturile probei de dublu mixt alaturi de Katarina Srebotnik.

Wimbledon: Horia Tecau si Katarina Srebotnik, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon.

Horia Tecau, calificare in sferturile de la Wimbledon, in proba de dublu mixt

Perechea romano-slovena Horia Tecau/Katarina Srebotnik s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Horia Tecau, calificare in SEMIFINALELE turneului de la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-3, 7-6 2) cu cuplul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )