Libnet.ro
UNICEF

06:30

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Monica Niculescu va evolua in al doilea meci de pe Terenul 18

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Monica Niculescu va evolua in al doilea meci de pe Terenul 18

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de luni, a saptea de intreceri. Monica Niculescu o va intalni in optimi pe Timea Bacsinszky, Elvetia - locul 15 WTA, in a doua partida de pe Terenul 18. Intra in material pentru a vedea programul complet al sportivilor romani. continuă pe Hotnews

LIVE Monica Niculescu in optimi la Wimbledon (luni, dupa 15:30)

Monica Niculescu va evolua, luni dupa-amiaza, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

Wimbledon 2015. Programul de luni: Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea joaca pentru sferturi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, luni, in optimile de finala de la Wimbledon, in al doilea meci de pe terenul 18.

Wimbledon: Serena Williams vs Venus Williams, capul de afis al optimilor - Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky - Programul complet al disputelor

Romania mai are o reprezentanta pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon, Monica Niculescu urmand sa o intalneasca pe Timea Bacsinszky Elvetia - favorita numarul 15), in optimi. In aceeasi faza a competitiei se vor duela Serena si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Monica Niculescu arata ca infrangerea Simonei Halep a fost una dubioasa si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului. Niculescu a invins-o fara dubii pe jucatoarea care a eliminat-o in doua seturi pe Halep in turul 1 de la Wimbledon, cu o cota la victorie de 11.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi la Wimbledon

Calificata in premiera in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, Monica Niculescu si-a aflat sambata seara adversara pe care o va intalni in debutul saptamanii secunde de competitie.

Monica Niculescu o bate pe Pliskova si merge in optimi la Wimbledon dupa un game 10 nebun

Monica Niculescu a invins-o sambata seara pe Krystina Pliskova Cehia) cu6-3 7-5 si s-a calificat in turul 4 optimi de finala) de la Wimbledon.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in turul 3

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in turul 3 al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

LIVE Monica Niculescu - Kristyna Pliskova la Wimbledon

Monica Niculescu joaca acum in turul 3 de la Wimbledon, amanunte lite text in pagina de mai jos.

Monica Niculescu a razbunat-o pe Simona Halep si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )