Libnet.ro
UNICEF

06:15

Wimbledon: Roger Federer, calificare en-fanfare in a doua saptamana a Grand Slam-ului londonez

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Roger Federer, calificare en-fanfare in a doua saptamana a Grand Slam-ului londonez

Roger Federer a avut momente bune in care a dat senzatia impotriva lui Mischa Zverev ca se afla la un antrenament cu public pe arena centrala de la All England Club. Doar primul set a oferit putin suspans 7-63)), in timp ce urmatoarele au fost in oglinda: 6-4. Mister Perfect a incantat publicul cu executiile sale, asta in conditiile in care nu a parut la turatie maxima a obtinut sambata calificarea in optimi). Sa ne bucuram, urmeaza a doua saptamana a competitiei londoneze. continuă pe Hotnews

Roger Federer stabileste noi recorduri la Wimbledon

Invingator in primul tur la Wimbledon dupa abandonul adversarului sau la scorul de 6-3, 3-0, Roger Federer a stabilit doua noi borne in lumea tenisului.

Roger Federer si Dominic Thiem s-au calificat in optimi de finala la Wimbledon

Tenismenul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 3, si jucatorul austriac Dominic Thiem, al optulea favorit al competitiei, s-au calificat, sambata, in optimi de finala la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon (m): Novak Djokovic si Roger Federer, calificati la pas in turul al treilea

Sarbul Novak Djokovic, favoritul numarul doi, si elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul trei, s-au calificat fara nicio emotie in turul trei al turneului de la Wimbledon. Djokovic a dispus de cehul Adam Pavlasek scor 6-2, 6-2, 6-1), in timp ce Federer a trecut de sarbul Dusan Lajovic scor 7-60), 6-3, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul masculin de simplu.

Nou record pentru Roger Federer. Ce a reusit jucatorul elvetian la Wimbledon

Roger Federer a trecut de primul tur de la Wimbledon, prin abandonul ucraineanului Aleksandr Dolgopolov jr la scorul de 6-3, 3-0.

Horoscopul pentru a doua saptamana a lunii iulie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, impreuna cu invitatul sau, Valeriu Panoiu, despre predictiile astrale pentru a doua saptamana din luna.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )