Libnet.ro
UNICEF

09:00

Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licente pe Windows 7, 8 sau 8.1

România Liberă România Liberă,
Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licente pe Windows 7, 8 sau 8.1

Compania Microsoft a lansat oficial pentru desktop, laptop, tablete si smartphone-uri Windows 10. Ce este cu adevarat important este ca noul program de operare pentru segmentul de PC cat si pentru segmentul de tablete si smartphone-uri va fi GRATUIT timp de un an de zile, potrivit pcworld. com. continuă pe România Liberă

in ce conditii va fi noul Windows 10 gratuit si pentru cat timp?

Mergand pe ideea celor de la Apple de a oferi un nou sistem de operare fara costuri, Microsoft a anuntat ieri ca va livra Windows 10 gratuit in anumite conditii. Dupa ce in urma cu mai bine de un an, cei de la Microsoft au lansat Windows 8. 1 fara nici un fel de costuri suplimentare [].

Premii pentru cei care isi achita impozitele cu cardul

Tranzactiile efectuate cu cardul pentru plata impozitelor si taxelor la nivel national au inregistrat anul trecut o crestere de 31%, la circa 175 milioane de lei, evolutie sustinuta de majorarea de peste 2,5 ori a platilor efectuate online, se arata in comunicatul Visa Europe. Mai mult, romanii au folosit anul trecut mai des cardurile pentru a-si achita obligatiile fiscale si au realizat aproape 490. 000 de plati electronice.

Este falimentul personal o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Aflati raspunsul de la expertul Arin Stanescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scumpirea accelerata a francului din ultimele zile, care a afectat puternic peste 75. 000 de romani care au credite in moneda elvetiana, a readus in prim plan posibilitatea legiferarii falimentului personal. Este, insa, acesta o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Discutam despre acest lucru la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, cu Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

VIDEO Microsoft a prezentat Windows 10, sistemul de operare prin care gigantul american o rupe cu trecutul

Microsoft a prezentat pe larg Windows 10, cel mai nou sistem de operare prin care compania vrea sa reaprinda interesul dezvoltatorilor si publicului in Windows. Noul sistem va fi gratuit timp de un an pentru cei care migreaza de la Windows 8, Windows 7 si Windows Phone, asistentul vocal Cortana va fi prezent pe varianta de PC si un nou browser isi face aparitia: Spartan. Presa americana scrie ca Windows 10 pare mult mai promitator decat generatia a opta, insa intrebarea e daca schimbarile nu vin prea tarziu.

Microsoft a prezentat detaliile Windows 10, dar si ochelarii holografici HaloLens: o revenire in prima linie a gigantului american?

Microsoft a organizat cel mai important eveniment dedicat prezentarii de noi produse hardware si software pentru 2015. Totul a inceput cu prezentarea in detaliu a noului sistem de operare Windows 10 plus alte noutati, fiind cel mai important eveniment.

Cum arata si ce noutati are Windows 10 pentru smartphone

Windows 10 a fost prezentat in integralitatea lui, iar unul dintre interesele noastre vizeaza disponibilitatea acestuia pentru telefoane. Ce aduce nou pentru acestea si care sunt marile diferente? Windows Phone exista de peste patru ani si Windows 10 va marca cea mai mare evolutie a sa. in fapt, Windows 10 e cea mai mare evolutie [].

Windows 10 va face streaming de jocuri de pe Xbox One, iar consola va rula aplicatii Windows [VIDEO]

In urma proiectului celor de la Microsoft de crea un ecosistem unificat, Windows 10 va face streaming de jocuri de pe Xbox One, iar consola va rula aplicatii Windows 10. Pentru simplul fapt ca Microsoft este si o entitate menita pentru gameri, oficialii companiei americane au facut un efort ieri in a ne demonstra cat [].

Platformele Windows 10 fie cresc impreuna, fie vor muri impreuna

Windows 10 are acum un singur set de aplicatii pentru toate dispozitivele. Dar va reusi Microsoft sa convinga dezvoltatorii sa treaca de partea sa? Microsoft a facutceea ce multi credeau ca este imposibil. in urma cu cateva luni, ideea ca Windows sa ruleze pe mai multe dintre dispozitivele noastre nu era deloc atragatoare. Erau foarte putini [].

Microsoft, te rog, nu ma dezamagi! Windows 10, revolutia pe care o asteptam?

Microsoft a prezentat, miercuri seara, pe larg, planul pentru Windows 10. Noul sistem de operare promite multe, ramane de vazut ce va reusi sa livreze. Ieri seara, fara vreo urma de entuziasm, am decis sa raman mai mult in redactie pentru a urmari si a transmite in format live text evenimentul Microsoft. Lipsa [].

Microsoft dezvaluie toate detaliile despre Windows 10. Ce trebuie sa stii despre noul sistem de operare

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )