Libnet.ro
UNICEF

00:07

WineRo a investit 7 milioane euro in podgoria Aliman, din 2006

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WineRo a investit 7 milioane euro in podgoria Aliman, din 2006

Producatorul de vinuri WineRo a investit 7 milioane de euro, din 2006 si pana in prezent, in domeniul Aliman, din judetul Constanta, bani care au fost directionati catre achizitia terenului, plantarea a 80 de hectare cu vita nobila, achizitia de echipamente pentru intretinerea viei, linii de sortare manuala si alte echipamente de vinificare. continuă pe Ziarul Bursa

Romarm a incheiat un contract de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Maroc

Compania de stat Romarm a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

Continental a investit 40 mil. euro la Brasov si angajeaza 500 de persoane

Continental isi concentreaza productia europeana a pompelor de alimentare cu combustibil intr-o noua fabrica la Brasov, in care a investit 40 de milioane de euro.

Perchezitii de amploare la opt persoane care sunt suspectate ca au prejudiciat statul cu peste doua milioane de euro

34 de perchezitii sunt efectuate de catre politistii bihoreni la locuintele a opt persoane suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane Euro, prin evaziune fiscala.

VIDEO Astra Vagoane Arad trimite catre Brazlia primul tren de pasageri, ca parte a unui contract de 116 milioane euro

Prima garnitura de vagoane fabricate la Arad pentru Brazilia, de catre Astra Vagoane Calatori SA, a parasit luni uzina, indreptandu-se catre portul Constanta, scrie publicatia vestic. ro. Vagoanele vor face cam 40 de zile din Costanta si pana in tara sud-americana unde pana la final de an vor fi puse in folosinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )