Libnet.ro
UNICEF

09:30

Wizz Air se va lista pe Bursa din Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wizz Air se va lista pe Bursa din Londra

Compania aeriana low-cost Wizz Air, cea mai mare din centrul si estul Europei, va lansa o oferta publica initiala pentru listarea la Bursa de la Londra, prin care intentioneaza sa atraga de la investitori 150 de milioane de euro, arata un comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Wizz Air se gandeste din nou sa se listeze pe Bursa din Londra

Wizz Air, operator aerian low-cost ungar, are in plan sa se listeze pe bursa de la Londra, unde vrea sa vanda actiuni noi in valoare de 150 de milioane de euro, pentru a-si consolida situatia financiara, a anuntat compania.

Bursa din Mexic a deschis in crestere

Bursa din Mexic a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Primaria din Londra vrea sa investeasca circa 1 miliard de euro in doua autostrazi pentru biciclisti

Primaria din Londra vrea sa construiasca douaautostrazi pentru biciclisti ce ar urma sa traverseze orasul de la est la vest si de la nord la sud, potrivit primariei londoneze. Benzile pentru biciclete vor fi construite separat de fluxul de trafic auto, iar municipalitatea va investi in acest proiect circa un miliard de euro.

Zeci de pasageri din Londra si-au vazut moartea cu ochii. Autobuzul in care se aflau a fost decopertat de crengile unui copac

Zeci de pasageri din Londra si-au vazut moartea cu ochii, dupa ce autobuzul supraetajat in care se aflau a fost decopertat de un copac. Cinci oameni au suferit rani usoare, dintre care doi au ajuns la spital,.

Compania aeriana Carpatair pierde toate procesele cu Aeroportul Timisoara

Instantele de judecata dau castig de cauza Aeroportului International Traian Vuia Timisoara, in litigiile cu compania Carpatair.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )