Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de joi, iar partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinale) va avea loc in sesiunea de seara, fiind ultimul meci al zilei. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:00 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Simona Halep vs Qiang Wang se va disputa miercuri, de la ora 19:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep 3 WTA) si Qiang Wang 18 WTA) din sferturi urmand sa fie prima a zilei de pe arena centrala Hard Rock Stadium). Duelul va incepe la ora 19:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Simona Halep vs Venus Williams se va juca luni, nu inainte de ora 22:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 22. 00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinale la Miami. Ora meciului, un adevarat test pentru iubitorii tenisului

Simona Halep trebuie sa treaca de Karolina Pliskova, joi noaptea, pentru a redeveni numarul unu mondial.

Simona Halep a explicat iesirile nervoase din timpul meciurilor. Cum a gestionat jucatoarea crizele

Simona Halep este calificata in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde urmeaza sa o intalneasca pe Karolina Pliskova, in noaptea de joi spre vineri. Halepa explicat care este cauza iesirilor.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a revenit Simona Halep in partida cu Qiang Wang si reactia de milioane a tatalui ei

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, o victorie impotriva acesteia urmand sa o readuca pe locul 1 WTA.

Simona Halep, despre confruntarea cu Venus Williams: Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea

Calificata in optimile de la Miami, Simona Halep va da in aceasta faza a competitiei peste Venus Williams. Sportiva noastra a castigat ultimele trei dueluri directe, dar spune ca nu se va gandi prea mult la acest lucru. Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea, a precizat Halep. Duelul va incepe undeva dupa ora 22:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si favorita 5, s-a calificat, noaptea trecuta, in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 3 mondial si favorita 2.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )