Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Roma: Kerber, Cibulkova si Strycova, eliminate (Programul optimilor)

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Kerber, Cibulkova si Strycova, eliminate (Programul optimilor)

Turneul Premier 5 de la Roma a ramas fara principala favorita, Angelique Kerber fiind invinsa de Anett Kontaveit. Au mai parasit competitia nume importante precum Dominika Cibulkova si Barbora Strycova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Angelique Kerber, infrangere fara drept de apel cu Anett Kontaveit

Angelique Kerber liderul ierarhiei WTA) este de nerecunoscut, jucatoarea din Germania parasind turneului Premier 5 de la Roma inca din turul al doilea. Cea care a eliminat-o a fost Anett Kontaveit, din Estonia - 21 de ani - locul 58 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

WTA Roma: Venus Williams si Maria Sharapova, in turul doi - Stosur, Errani, Vesnina si Safarova, eliminate

Cap de serie numarul noua, Venus Williams a trecut in doua seturi, scor 6-4 7-64), de Yaroslava Shvedova, obtinand astfel calificarea in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Maria Sharapova. Au fost deja eliminate Samantha Stosur, Sara Errani, Elena Vesnina si Lucie Safarova. Intra in material pentru a vedea rezultele zilei.

WTA Roma: Maria Sharapova, Kristina Mladenovic, Madison Keys si Carla Suarez Navarro, eliminate (Rezultatele zilei)

Kristina Mladenovic cap de serie numarul 13), Madison Keys favorita zece),Carla Suarez Navarro si Maria Sharapova abandon in meciul cu Lucic-Baroni) au parasit deja turneul Premier 5 de la Roma. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Roma: Monica Niculescu, invinsa in turul intai

Monica Niculescu locul 48 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Roma din turul intai: a fost invinsa de Kiki Bertens locul 20 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-1.

WTA Roma: Irina Camelia Begu, invinsa in runda inaugurala de Anastasija Sevastova

Irina Begu 44 WTA) a fost eliminata in turul intai al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra fiind invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Anastasija Sevastova Letonia - 18 WTA).

WTA Roma: Simona Halep se va duela in turul doi cu cosmarul Laura Siegemund

Simona Halep va avea parte de un debut de foc la turneul Premier 5 de la Roma, numarul 4 WTA urmand sa o intalneasca in turul doi al competitiei pe Laura Siegemund, sportiva care conduce cu 2-0 in intalnirile directe.

WTA Roma: Monica Niculescu, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Christina McHale Romania/SUA) a ratat, miercuri, calificarea in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 3. 495 de dolari.

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul doi

Maria Sharapova beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Christina McHale, din SUA. Masha a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )