Libnet.ro
UNICEF

20:00

WTA Wuhan: Simona Halep vs Irina Camelia Begu 6-3, 2-0/ Abandon Begu - Halep, calificare in optimi

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Simona Halep vs Irina Camelia Begu 6-3, 2-0/ Abandon Begu - Halep, calificare in optimi

Simona Halep a castigat si al cincilea duel cu Irina Camelia Begu 26 WTA), numarul 5 mondial calificandu-se in optimile turneului de categorie Premier de la Wuhan China). La scorul de 6-3, 2-0 in favoarea Simonei, Irina s-a retras din cauza unor dureri la spate. Meciul a durat o ora si 9 minute. continuă pe Hotnews

Turneul Premier 5 de la Wuhan. Simona Halep vs Irina Begu, dupa ora 10.30

Cele mai bune jucatoare romane de tenis ale momentului, Simona Halep si Irina Begu, se vor infrunta luni in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China).

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe locul 5 - Irina Camelia Begu a coborat pe 26

Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 la ierarhiei WTA, cu 4. 742 de puncte. Lider ramane Angelique Kerber, in timp ce podiumul este completat de Serena Williams si Garbine Muguruza.

Cand are loc duelul Simona Halep-Irina Begu, la turneul de la Wuhan, si care este bilantul intalnirilor directe dintre ele

Sortii au decis ca Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din Romania, sa se intalneasca in turul al doilea la Wuhan.

Posibil duel romanesc la Wuhan. Simona Halep intra direct in turul al doilea

Simona Halep si Irina Begu se afla pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, acolo unde astazi si-au aflat adversarele din primul tur.

Wuhan: Irina Begu s-a calificat in turul doi, faza in care o va intalni pe Simona Halep

Irina-Camelia Begu, locul 23 WTA, a invins-o pe rusoaica Elizaveta Kulichkova 125 WTA), scor 4-6, 7-6 4), 6-2, in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. In runda urmatoare, Begu va juca impotriva Simonei Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4.

De ce nu-si mai vorbesc Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din tenisul feminin romanesc

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni azi, in turul al doilea al turneului de la Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii in valoare de peste doua milioane de dolari.

Simona Halep va face echipa cu Jelena Ostapenko in proba de dublu de la Wuhan Open

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua la Wuhan si in proba de dublu, in care va face echipa cu letona Jelena Ostapenko, cele doua intrand pe tablou dupa ce au primit un wild card. Romania va mai fi reprezentata in proba de dublu de Irina-Camelia Begu, care va juca alaturi de Laura Siegemund Germania).

Livetext, ora 10.30 Simona Halep vs Irina Begu la turneul Premier 5 de la Wuhan

Simona Halep si Irina Begu, singurele jucatoare din Romania prezente la turneul de la Wuhan, se vor intalni azi in turul al doilea.

Duel inedit in turul al doilea de la Wuhan: Simona Halep vs. Irina Begu

Cele mai bune jucatoare romane de tenis ale momentului, Simona Halep si Irina Begu, se vor infrunta in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep a castigat duelul romanesc de la turneul de la Wuhan: Irina Begu a abandonat accidentata in setul 2

Simona Halep a castigat meciul disputat in turul doi al turneului de tenis de la Wuhan impotriva conationalei Irina Begu. Begu s-a retras in setul 2 la scorul de 6-3 2-0 pentru Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )