Libnet.ro
UNICEF

16:00

WTA Wuhan: Yaroslava Shvedova (antrenata de Victor Ionita), viitorul adversar al Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Yaroslava Shvedova (antrenata de Victor Ionita), viitorul adversar al Simonei Halep

Yaroslava Shvedova 41 WTA - Kazakhstan - antrenata de Victor Ionita) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep 5 WTA) la turneul Premier de la Wuhan China). Yaroslava a trecut de Roberta Vinci 15 WTA), scor 7-5, 6-2, dupa o ora si 13 minute. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep-Yaroslava Shvedova in turul 3 la Wuhan Open (miercuri, 7:00)

Simona Halep joaca impotriva Yaroslavei Shvedova din Kazahstan, miercuri dimineata de la ora 7:00, pentru un loc in sferturile turneului Wuhan Open, dotat cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari.

WTA Wuhan: Angelique Kerber (principala favorita), in optimile competitiei asiatice

Angelique Kerber locul intai WTA) s-a calificat, marti, in optimile turneului Premier de la Wuhan China), dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-74), 6-1, 6-4, pe Kristina Mladenovic Franta - locul 54 WTA).

WTA Wuhan: Perechea Simona Halep/ Jelena Ostapenko, abandon dupa patru game-uri - Halep, lovita in urechea stanga de o minge

Perechea Simona Halep/ Jelena Ostapenko a parasit turneul Premier de la Wuhan China) in turul intai, dupa ce a abandonat dupa doar patru game-uri disputate in meciul cu dublul Bethanie Mattek-Sands/ Lucie Safarova favorite numarul cinci).

WTA Wuhan: Caroline Wozniacki, Johanna Konta si Petra Kvitova, in turul doi (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki a reusit sa se califice luni in turul al doilea al turneului de la Wuhan de categorie Premier), dupa ce a trecut de Samantha Stosur cap de serie numarul 16). In aceeasi faza a competitiei au mai ajuns, printre altele, Caroline Garcia, Jelena Jankovic, Johanna Konta, Dominika Cibulkova si Petra Kvitova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )