Libnet.ro
UNICEF

22:00

Wuhan: Irina Begu s-a calificat in turul doi, faza in care o va intalni pe Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Wuhan: Irina Begu s-a calificat in turul doi, faza in care o va intalni pe Simona Halep

Irina-Camelia Begu, locul 23 WTA, a invins-o pe rusoaica Elizaveta Kulichkova 125 WTA), scor 4-6, 7-6 4), 6-2, in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. In runda urmatoare, Begu va juca impotriva Simonei Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4. continuă pe Hotnews

Irina Begu a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul al doilea la Wuhan! Va juca impotriva Simonei Halep

Irina Begu a salvat o minge de meci si a invins-o pe rusoaica Elizaveta Kulichkova, scor 4-6, 7-6, 6-2, in turul unu al turneului de la Wuhan.

Irina Begu, eliminare surprinzatoare in optimile de la Seul

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, principala favorita si detinatoarea titlului, a fost invinsa de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-3, 4-6, 6-3, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Marian Lupu poate ajunge in turul doi doar prin fraudarea alegerilor, iar Dodon depinde de Plahotniuc

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate pentru functia de presedintele al Republicii Moldova, Maia Sandu, considera ca Marian Lupu poate ajunge in turul doi doar daca sunt fraudate alegerile. Dovada in acest sens ar fi sondajele de opinie, dar si protestele de amploare fata de guvernare.

Simona Halep contra Irina Begu in turul 2 la Wuhan (LIVE, luni ora 11:00)

Duel suta la suta romanesc la turneul Wuhan Open din China, competitie Premier 5 cu premii totale de 2. 28 milioane de dolari.

Niculescu si Tig ajung in sferturi la Seul. Begu, eliminata in turul doi

Monica Niculescu si Patricia Tig s-au calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )