Libnet.ro
UNICEF

17:00

Xiaomi anunta cel mai subtire si performant Smart TV 4K al anului

Playtech Playtech,
Xiaomi anunta cel mai subtire si performant Smart TV 4K al anului

In competitia acerba pentru piata de televizoare, cei de la Xiaomi au anuntat un nou smart TV impresionat prin simplitate si performanta. Cu toate ca activeaza in cea mai mare parte a timpului doar in cateva tari asiatice, nu trebuie neglijat deloc faptul ca cei de la Xiaomi petrec o mare parte din timp diversificandu-si [] Xiaomi anunta cel mai subtire si performant Smart TV 4K al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial

In ultimele cateva saptamani, tot am auzit zvonuri despre un nou smartphone din gama Samsung Galaxy A. Galaxy A8 a fost, in sfarsit, prezentat oficial si este exact ce ne asteptam sa fie: un terminal mid-range care tine spre high-end si care beneficiaza de un design atragator. Samsung Galaxy A8 este cel mai subtire smartphone [] Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Gear A este cel mai nou si performant smartwatch sud coreean

Sud coreenii se pregatesc de lansarea unui nou dispozitiv cu o configuratie de invidiat, Samsung Gear A. Desi smartwatch-urile se straduiesc in continuare sa faca valuri printre clientii online, majoritatea producatorilor de hardware lanseaza modele noi la intervale regulate de timp. Cei de la Samsung, de exemplu, ne-au obisnuit sa aduca pe piata noie modele [] Samsung Gear A este cel mai nou si performant smartwatch sud coreean Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sony aduce in Romania televizorul 4K mai subtire decat telefonul tau

La CES 2015, japonezii de la Sony au impresionat pe toata lumea cu un TV cu rezolutie 4K. Nu calitatea imaginii a dat presa de specialitate pe spate, ci grosimea foarte redusa a gadgetului. in cadrul unui eveniment special, Sony a anuntat disponibilitatea pe piata locala a noii game de televizoare BRAVIA cu Android. Noua serie [] Sony aduce in Romania televizorul 4K mai subtire decat telefonul tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SIF Oltenia a raportat cel mai ridicat profit dintre SIF-uri

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat in prima jumatate a anului cel mai ridicat profit dintre cele cinci societati de investitii financiare, de 103,7 milioane de lei 23,3 milioane de euro), in urcare cu aproximativ 70%, fata de primele sase luni ale anului trecut.

454.000 de bancnote euro FALSE confiscate in sase luni. Vezi care se falsifica CEL MAI DES

In prima jumatate a anului 2015 au fost retrase din circulatie, la nivel mondial, 454. 000 de bancnote euro contrafacute.

New Horizons a ajuns prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP. Istoricul survol, care va ajuta la.

Cel mai mare oras din lume: Tokyo are cea mai mare populatie, in timp ce New York are cea mai mare suprafata

Cel mai mare oras din lume. Zonele urbane sunt intr-o continua evolutie, in special in tarile in curs de dezvoltare. Unele dintre ele au devenit atat de populate, incat au depasit inclusiv unele dintre cele mai mari tari din lume. Ca numar de locuitori, cel mai mare oras din lume este Tokyo, capitala Japoniei. in ceea ce priveste suprafata, cel mai mare oras din lume este New York.

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat

Cel mai mare mars de solidaritate pentru romi din istoria Romaniei a avut loc vineri la Cluj-Napoca. Peste 500 de persoane si reprezentantii a aproape 20 de ONG-uri din tara, dar si din Ungaria, Belgia, Austria, Albania, Slovacia, Polonia, Macedonia si Spania au participat la evenimenul intitulat So Keres Europa Ce faci, Europa?!.

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult din Uniunea Europeana UE) pe parcursul unei saptamani, 41 de ore, in stagnare fata de precedentii doi ani, fiind urmati la mica distanta de Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Germania si Polonia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )