Libnet.ro
UNICEF

10:30

Zece persoane retinute in Sicilia, in cazul celor 52 de imigranti morti in cala unei nave

Adevărul Adevărul,
Zece persoane retinute in Sicilia, in cazul celor 52 de imigranti morti in cala unei nave

Procurorii din Sicilia au retinut zece suspecti acuzati de trafic de persoane si crima, pentru ca ar fi inghesuit zeci de imigranti in cala unei ambarcatiuni in care au fost gasite 52 de cadavre saptamana aceasta, relateaza Associated Press in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Sicilia: Zece suspecti, retinuti in cazul celor 52 de imigranti morti in cala unei nave

Zece suspecti au fost retinuti in Sicilia, fiind acuzati de trafic de persoane si crima, pentru ca ar fi inghesuit zeci de imigranti in cala unei ambarcatiuni in care au fost gasite 52 de cadavre,.

Zece persoane retinute in Sicilia, dupa MOARTEA a 52 de imigranti. Cum calatoreau acestia

Procurorii din Sicilia au retinut zece suspecti acuzati de trafic de persoane si crima, pentru ca ar fi inghesuit zeci de imigranti in cala unei ambarcatiuni.

Ungaria: O camioneta cu refugiati condusa de un roman s-a RASTURNAT. Zece persoane, ranite

Zece persoane au fost ranite dupa ce o camioneta cu cel putin 18 refugiati sirieni, condusa de un roman s-a rasturnat vineri dimineata pe o autostrada din Ungaria, a anuntat politia ungara.

Afganistan: Cel putin zece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite in urma unei explozii la un terminal de gaze din vestul tarii

O explozie s-a produs la un terminal de gaze din vestul Afganistanului, cel putin zece persoane fiind ucise si alte 11, ranite in urma deflagratiei, informeaza DPA. Un incendiu puternic a cuprins un terminal de.

Un microbuz cu migranti sirieni, condus de un roman, s-a rasturnat in Ungaria, zece persoane au fost ranite

Zece migranti sirieni au fost raniti vineri dupa ce microbuzul in care se aflau, si care era condus de un cetatean roman, s-a rasturnat pe autostrada M5 din Ungaria, a anuntat politia ungara, citata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )