Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zeci de candidati respinsi la Medicina contesta subiectele.

România Liberă România Liberă,
Zeci de candidati respinsi la Medicina contesta subiectele.

Zeci de candidati respinsi la admiterea la Facultatea de Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Capitala contesta subiectele de la examen motivand ca unele dintre ele nu erau din programa, iar altele au fost formulate gresit, relateaza Mediafax. Mai multi candidati respinsi la admitere au fortat, vineri, intrarea in sala in care comisia intocmea documentele referitoare la admitere, reclamand ca mai multe grile au fost scanate gresit sau ca au existat . continuă pe România Liberă

Admitere cu SCANDAL la Medicina: Zeci de candidati respinsi CONTESTA subiectele.

Zeci de candidati respinsi la admiterea la Facultatea de Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Capitala contesta subiectele de la examen motivand ca unele dintre ele nu erau din programa, iar altele au fost formulate gresit, relateaza Mediafax. Mai multi candidati respinsi la admitere au fortat, vineri, intrarea in sala in care comisia intocmea documentele referitoare la admitere, reclamand ca mai multe grile au fost scanate gresit sau ca au existat .

Scandal la examenul de admitere la Medicina. Zeci de candidati respinsi contesta subiectele

Zeci de candidati respinsi la admiterea la Facultatea de Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Capitala contesta subiectele de la examen motivand ca unele dintre ele nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )