Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Daca nivelul apei va creste, oamenii vor fi evacuati

Antena3 Antena3,
Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Daca nivelul apei va creste, oamenii vor fi evacuati

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Desi oamenii au pus saci cu nisip la porti, apa a ajuns si la jumatate de metru in curti si a inundat aproape in intregime locuinta unui batran. continuă pe Antena3

O femeie din Galati a fost omorata pe trecerea de pietoni

O femeie de 64 ani din Galati a murit duminica la spital, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina de teren. Batrana se indrepta spre o statie de tramvai, cand a fost lovita in plin de un.

Primul feribot construit la Santierul Naval Damen din Galati a fost lansat la apa

Primul feribot construit la Santierul Naval Damen din Galati a fost lansat la apa, vineri, nava fiind destinata transportului de pasageri si autovehicule intre insulele Fogo si Change, situate pe coasta de est a Canadei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ancheta la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa decesul unui detinut

O ancheta a fost declansata la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa ce un detinut, condamnat la 19 ani de inchisoare pentru omor, a decedat, vineri dimineata, informeaza Mediafax. Barbatul,.

Mai multe strazi din Popesti Leordeni, inundate (VIDEO)

Mai multe strazi din Popesti Leordeni sunt inundate, informeaza B1 TV. Cei care au drum in aceasta zona, trec ca printr-un rau. in ultimul timp, s-au construit sute de blocuri, dar fara respectarea legii.

Directoarea unei scoli din Galati, acuzata ca a agresat doi elevi

Directoarea unei scoli din judetul Galati este acuzata ca a agresat doi elevi, intrucat nu s-ar fi pregatit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspectie, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )