Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zeci de medici si asistente arestati in Statele Unite pentru frauda. Au incercat sa fure 712 milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Zeci de medici si asistente arestati in Statele Unite pentru frauda. Au incercat sa fure 712 milioane de dolari

Peste 240 de oameni, printre care 46 de medici si asistente, au fost arestati ca urmare a celei mai ample actiuni anticoruptie in sistemul medical desfasurate in ultimii ani in Statele Unite. Medicii au incercat sa fraudeze sistemul de asigurari medicale de stat Medicare) prin retete si prescriptii false in valoare de 712 milioane de dolari. Unitatea americana care lupta impotriva coruptiei din sistemul medical este formata din departamente speciale create in interiorul FBI, a ministerului sanatatii si a biroului procurorului general din fiecare stat american. continuă pe Hotnews

Serghei Ivanov avertizeaza asupra relatiilor dintre Statele Unite si Rusia

Seful administratiei prezidentiale ruse, Serghei Ivanov, a avertizat Statele Unite asupra planului de a amplasa armament greu in estul Europei, in timp ce NATO elaboreaza eventuale planuri pentru conflict in Europa, pentru prima data de la sfarsitul.

Accident naval la granita dintre Statele Unite si Canada

Zeci de oameni au fost raniti dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul Saint Lawrence din statul american New York, potrivit Western Morning News si Fox News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )