Libnet.ro
UNICEF

00:08

Zeci de perchezitii in Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zeci de perchezitii in Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati

Un numar de 46 de perchezitii au loc, in cursul diminetii de joi, in judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, in bancnote de cate 50 de euro, surse judiciare spunand ca banii ar. continuă pe Wall-Street Ro

Zeci de perchezitii in Timis, la persoane suspectate ca au distribuit bancnote false

Procurorii DIICOT efectueaza, joi, 46 de perchezitii au loc, in judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, in bancnote de cate 50 de euro, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani

Miercuri dimineata, politistii din Constanta efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetelui Constanta, la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii de amploare in Constanta la trei persoane suspectate de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 5 milioane de euro (VIDEO)

Mai multe perchezitii de amploare au loc miercuri in Constanta la trei persoane banuite de infractiuni economice, mai exact, evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )