Libnet.ro
UNICEF

16:01

Zeci de persoane au fost evacuate in Bacau, din cauza unei alunecari de teren

Antena3 Antena3,
Zeci de persoane au fost evacuate in Bacau, din cauza unei alunecari de teren

ISU Bacau anunta, printr-un comunicat de presa, ca 12 gospodarii, respectiv 36 de persoane, au fost evacuate, luni, in zona orasului Comanesti, din cauza unei alunecari de teren, masura evacuarii fiind. continuă pe Antena3

Alunecare de teren la Comanesti. 36 de oameni au fost EVACUATI

12 gospodarii, cu un total de 36 de persoane, au fost evacuate, luni, in zona orasului Comanesti, din cauza unei alunecari de teren.

O pana de curent a provocat haos pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Mai multe zboruri au avut intarzieri (FOTO)

O pana de curent a perturbat traficul aerian pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, exact pe acelasi aeroport unde au avut loc atentatele teroriste de pe 22 mai. Din cauza unei pene de electricitate care s-a produs.

ANSVSA, in alerta din cauza unui nou focar de pesta porcina la 10 km de granita cu Romania

Autoritatea Nationala si Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a dispus interzicerea circulatiei porcinelor din gospodariile populatiei din judetul Botosani, ca urmare a notificarii Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animalelor OIE) de catre Ucraina despre aparitia unui alt focar de pesta porcina africana, intr-o zona foarte apropiata de nordul tarii noastre.

Reflexele rapide l-au salvat. Cum a scapat un barbat din calea unei masini dezlantuite (VIDEO)

Salvat de intuitie! Reflexele rapide l-au scapat pe un barbat din Brazilia de o moarte sigura, arata B1 TV. Omul statea pe marginea unei strazi linistite, cand a observat luminile unui automobil care se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )