Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zeci de scoli si gradinite din judetul Valcea nu au autorizatie de functionare pentru anul scolar 2014-2015

Adevărul Adevărul,
Zeci de scoli si gradinite din judetul Valcea nu au autorizatie de functionare pentru anul scolar 2014-2015

Un numar de 122 de scoli si gradinite din judetul Valcea nu au autorizatie de functionare pentru anul scolar 2014-2015. Directia de Sanatate Publica nu poate elibera autorizatii unitatilor de invatamant care nu au o sursa proprie de apa. De asemenea, nu se vor avize scolilor cu instalatii sanitare defecte sau care au fose nevidanjate. continuă pe Adevărul

89 de scoli si gradinite din judetul Buzau nu au autorizatie sanitara de functionare

Cu mai putin de o luna inaintea inceperii noului an scolar, 89 de scoli si gradinite din judetul Buzau nu au autorizatie sanitara de functionare, potrivit unui raport al Inspectoratului Scolar Judetean, prezentat astazi in cadrul Colegiului Prefectural.

Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Peste 1100 de elevi din judetul Valcea s-au inscris la examen

Peste 1100 de elevi din judetul Valcea, care nu au promovat examenul de Bacalauret 2014 in iulie, s-au inscris la cea de-a doua sesiune. Luni, 25 august, absolventii clasei a XII-a sustin proba scrisa la Limba si Literatura Romana.

Bovine din judetul Buzau, depistate cu boala limbii albastre. Autoritatea Sanitar-Veterinara a informat statele din UE

Mai multe bovine din judetul Buzau au fost diagnosticate cu Boala limbii albastre, care nu afecteaza omul, dar produce pagube economice, a anuntat ANSVSA, precizand ca a informat statele UE si pe cele membre ale Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animala despre aparitia acestei boli in Romania, informeaza Mediafax.

Ancheta in cazul avionului prabusit langa un aerodrom din judetul Maramures

Epava avionului ultrausor prabusit langa un aerodrom din judetul Maramures a fost ridicata. Anchetatorii au cautat la locul prabusirii probe pe baza carora vor stabili exact cauza accidentului. intre timp,.

Un bloc de locuinte sociale din judetul Olt a fost DISTRUS de furtuna

Un bloc din Scornicesti, judetul Olt, a fost distrus de furtuna. Mai exact, blocul a fost decopertat integral. Unul dintre locatari a explicat, in direct la Antena 3, ca este un bloc de locuinte sociale:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )