Libnet.ro
UNICEF

16:01

Zegrean, despre articolul privind incompatibilitatea: Alesii nu mai pierd mandatele daca e neconstitutional

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zegrean, despre articolul privind incompatibilitatea: Alesii nu mai pierd mandatele daca e neconstitutional

Presedintele CC, Augustin Zegrean, a precizat marti ca, in cazul in care articolul din Legea 161/3003 privind incompatibilitatea, pentru care este judecat si Klaus Iohannis, este declarat neconstitutional, constatarea ANI se anuleaza si alesii locali. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele CCR: Alesii nu-si vor mai pierde mandatul in cazul in care articolul privind incompatibilitatea va fi declarat neconstitutional

Alesii nu-si vor mai pierde mandatul in cazul in care va fi declarat neconstitutional articolul privind incompatibilitatea acestora cu functia de reprezentant in adunarile generale ale societatilor.

CC amana pentru 16 decembrie dezbaterea articolului privind incompatibilitatea alesilor locali

ACTUALIZARE 13:01 Judecatorii Curtii Constitutionale CC) au decis azi sa amane pentru 16 decembrie dezbaterile privind articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis, potrivit unor oficiali ai CC citati de presa. * Zegrean:Alesii nu mai pierd mandatele daca articolul privind incompatibilitatea e neconstitutional.

UPDATE. CCR amana decizia privind incompatibilitatea primarilor, inclusiv a presedintelui ales Iohannis

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )