Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zgonea: Parlamentarii vor vota bugetul pe 30 decembrie.

România Liberă România Liberă,
Zgonea: Parlamentarii vor vota bugetul pe 30 decembrie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca parlamentarii se vor reuni in 30 decembrie pentru a vota bugetul de stat, informeaza Mediafax. il informeaza pe presedintele Traian Basescu asupra faptului ca Senatul si Camera aratand ca astfel demonstreaza cat de seriosi sunt parlamentarii. Il informez pe presedintele Traian Basescu ca, da, Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni si pe 30 decembrie sa voteze bugetul. Sa aratam ca suntem seriosi si ca Parlamentul . continuă pe România Liberă

Valeriu Zgonea: Camerele se reunesc pe 30 decembrie sa voteze bugetul. Aratam ca suntem seriosi

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca il informeaza pe presedintele Basescu cu privire la faptul ca Senatul siCamera se vor renuni pe 30 decembrie pentru a vota bugetul de.

Ponta: PSD vrea sa participe la vot si sa treaca bugetul pe 30 decembrie, ultima zi in care presedintele e obligat sa retrimita legea sau sa o promulge

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca a luat decizia ca pe 30 decembrie, ultima zi in care presedintele e obligat sa retrimita legea bugetului de stat in Parlament sau sa o promulge, sa aiba loc atat un Comitet Executiv National cat si reuniunea grupurilor PSD astfel incat parlamentarii social-democrati sa fie prezenti in Parlament si sa voteze din nou legea bugetului.

Ponta: Pe 30 decembrie avem sedinta a CEx PSD, sa votam Bugetul

PSD va avea sedinta a Comitetului Executiv National pe 30 decembrie, pentru ca parlamentarii sa fie prezenti si sa voteze bugetul de stat retrimis de catre presedintele Traian Basescu, a anuntat, luni,.

Ponta: Comisia Calarasi prezinta planul pana pe 30 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca membrii Comisiei Calarasi vor prezenta public pana pe 30 decembrie planul de activitati, urmand ca in luna ianuarie sa isi desfasoare in mod normal activitatea, potrivit surselor de presa.

REFERENDUM pe tema gazelor de sist. Oamenii vor vota pe 26 ianuarie

Locuitorii comunei bihorene Sanmartin vor fi chemati pe 26 ianuarie la un referendum , pentru a se pronunta cu privire la explorarea gazelor de sist in zona. Oamenii vor fi invitati sa raspunda prin Da sau.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )