Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

România Liberă România Liberă,
Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara. continuă pe România Liberă

Valeriu Zgonea sustine votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Valeriu Zgonea: E necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta. Se impune o analiza asupra oportunitatii implementarii sistemului si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea a precizat joi ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila. Totodata, presedintele.

Valeriu Zgonea, propunere pe Facebook pentru votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Dragnea: Principiile legii votului prin corespondenta au fost finalizate

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, ca presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a finalizat proiectul privind principiile legii votului prin corespondenta, care va fi trimis catre AEP pentru observatii, urmand apoi discutiile in Parlament.

PSD sustine ca a terminat principiile legii votului prin corespondenta. Ce vor face mai departe

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca Valeriu Zgonea a finalizat proiectul privind principiile legii votului prin corespondenta, care va fi trimis catre AEP pentru observatii, urmand apoi discutiile in Parlament.

Dragnea: PSD va lucra cu Iohannis la buget, la votul prin corespondenta si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, precizand ca este nevoie de pace politica pentru dezvoltarea Romaniei, potrivit surselor din presa.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii si mai multa transparenta in achizitiile publice. Edilul a prezentat, in sedinta Comitetului Director al Asociatiei.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco, potrivit publicatiei.

OMV da in judecata Turcia pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si cere despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco.

PNL Sector 5 a lansat campania Carti pentru scolarii din Ferentari

Organizatia PNL Sector 5 da startul campaniei Carti pentru scolarii din Ferentari. Locuitorii sectorului 5 sunt invitati sa doneze carti pentru elevii din Ferentari, acestea urmand sa ajunga la copii in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )