Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zile libere legale in 2021 pentru romani. Doar sapte dintre ele vor fi in cursul saptamanii

B1 B1,
Zile libere legale in 2021 pentru romani. Doar sapte dintre ele vor fi in cursul saptamanii

Romanii vor avea, anul viitor, 15 zile libere legale, conform Codului Muncii, insa doar sapte vor fi in timpul saptamanii fata de 11 in 2020. Celelalte opt vor pica in zile de sambata si. continuă pe B1

Zilele Libere legale pentru romani, in 2021

Romanii vor avea, anul viitor, 15 zile libere legale, conform Codului Muncii, insa doar sapte vor fi.

Zile libere in 2021. Romanii vor avea libere 15 zile, sapte dintre acestea fiind in timpul saptamanii

Romanii vor avea 15 zile libere legale, 7 dintre acestea fiind in timpul saptamanii, pe parcursul anului 2021. Lunile ianuarie, mai si decembrie au fiecare cate trei zile libere.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Zile libere 2021 - Jumatate dintre ele sunt in weekend

Romanii vor avea, anul viitor, 15 zile libere legale, conform Codului Muncii, insa doar sapte vor fi in timpul saptamanii fata de 11 in 2020.

Zile libere de Craciun si Revelion. Program de lucru de sarbatori

Zile libere de Craciun si Revelion. Sarbatorile se apropie si toata lumea este interesata de zilele libere legale de Craciun si de Revelion.

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

Raed Arafat anunta noi restrictii pentru romani. Ce s-ar putea intampla in mall-uri si supermarketuri

Seful DSU atrage atentia unei aglomerari mari in centrele comerciale, inainte de sarbatori. Avand in vedere situatia grea cu care se confrunta tara noastra, Raed Arafat vine cu noi informatii referitoare la viitoare restrictii. Accesul in mall-uri ar putea fi restrictionat Desi in acest moment, autoritatile nu au in vedere impunerea unor restrictii noi, secretarul .

Lovitura de proportii in prag de sarbatori pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se petrece pentru romani la pompa e inevitabil

Fix inainte de Craciun o veste importanta vine pentru romani. Nu-i deloc foarte buna, dar era de asteptat inca de cateva luni. in 2020, preturile la motorina si benzina au stat la un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )