Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ziua Independentei Republicii Moldova, sarbatorita pe biciclete

Adevărul Adevărul,
Ziua Independentei Republicii Moldova, sarbatorita pe biciclete

Clubul Ciclistilor Amatori din Republica Moldova organizeaza a IV-a editie a actiunii Independenta pe biciclete. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Ziua Independentei, sarbatorita la Chisinau. Programul evenimentelor

Ziua Independentei Republicii Moldova va fi sarbatorita si anul acesta, in data de 27 august, cu fast. Principalul organizator al evenimentelor festive din Piata Marii Adunari Nationale este Ministerul Culturii. Vor avea loc depuneri de flori si spectacole de muzica si dans, transmite IPN.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Parada de Ziua Independentei, la Kiev. Porosenko acuza Rusia ca trimite iar armament separatistilor

Parada de Ziua Independentei, la Kiev. Porosenko acuza Rusia ca trimite iar armament separatistilorPresedintele Ucrainei, Petro Porosenko, acuza Rusia ca le trimite din nou armament rebelilor.

Vinurile Republicii Moldova vor fi incluse in cartea vinurilor de top din Romania

Vinurile Republicii Moldova vor participa, in premiera, in perioada 26-27 august 2015, la cea mai mare evaluare a vinurilor de top din Romania si Republica Moldova, in urma careia vor vor fi incluse in prima editie a Cartii Vinurilor din Romania si Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )