Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor 18 mai 2013, la MTR

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor 18 mai 2013, la MTR

La Muzeul National al Taranului Roman, sambata, 18 mai 2013, de Ziua Internationala a Muzeelor si de Noaptea Europeana a Muzeelor, expozitia permanenta si expozitiile temporare vor fi deschise, cu intrare libera, in intervalul 10. In acest an, tema Zilei Internationale a Muzeelor este Muzeele . continuă pe Ceaşca de Cultură

Noaptea Muzeelor, organizata pe 18 mai, in toata tara.

Cea de-a zecea editie autohtona a Noptii Muzeelor, eveniment desfasurat anual in peste 3. 000 de institutii de gen din Europa, va avea loc pe 18 mai si va cuprinde, potrivit recomandarilor Ministerului Culturii, si muzee si colectii din mediul rural, scrie Digi24. Ministerul Culturii recomanda muzeelor din Romania sa diversifice oferta culturala in timpul Noptii Muzeelor, fiind incluse in program si muzee si colectii din mediul rural. Prin aceaste parteneriate, Ministerul Culturii doreste sa .

Noaptea muzeelor, sarbatorita pe 18 mai. Institutia de pe malul Borcei va fi deschisa pana noaptea tarziu

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor vor fi sarbatorite si la Calarasi pe 18 mai. Ca in fiecare an, institutia de pe malul Borcei se alatura celui mai mare eveniment care se desfasoara in Europa si care aduna mii de vizitatori.

Noaptea muzeelor, sarbatorita pe 18 mai. Institutia de pe malul Borcei va avea program prelungit

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor vor fi sarbatorite si la Calarasi pe 18 mai. Ca in fiecare an, institutia de pe malul Borcei se alatura celui mai mare eveniment care se desfasoara in Europa si care aduna mii de vizitatori.

Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

Cei care vor sa mearga la Noaptea Muzeelor, pe 18 mai, vor avea si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, un mijloc de transport inedit: MINI Taxi. O flota de automobile MINI ii va transporta gratuit pe toti cei care vor sa calatoreasca intre muzeele din Bucuresti, a anuntat BMW Group Romania, importatorul marcii britanice MINI pe plan local.

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 mai 2013

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 mai 2013 Afla cum stai cu dragostea in saptamana 13-19 mai 2013, potrivit previziunilor astrale. Berbec Ai atat de multe ambitii in plan profesional, incat in plan amoros nu mai.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 mai 2013

Iata horoscopul saptamanii 13-19 mai 2013. Berbec - O solutie potrivita pentru tine ar putea fi data de experientele pe care le-ai avut in trecut, in special in ceea ce priveste capitolul financiar. Este bine sa.

Cum este sarbatorita Noaptea Muzeelor.

Data de 18 mai 2013 marcheaza o dubla sarbatoare: Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor, activitate aflata, anul acesta, la a noua editie. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment creat in 2005 de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si este patronata de Consiliul Europei, UNESCO si Consiliul International al Muzeelor ICOM). Din municipiul Constanta participa la acest eveniment Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Muzeul de Istorie .

Ziua Europei va fi sarbatorita pe 18 mai la Chisinau si pe 26 mai la Tiraspol

In acest an, Ziua Europei va fi organizata nu doar la Chisinau, dar si la Tiraspol. Evenimentele se vor desfasura in perioada 18-26 mai, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ambasadorul UE la Chisinau, Dirk Schuebel, potrivit IPN.

MACRO NEWSLETTER: 15 mai 2013

Vanzarile retail din Olanda si-au accelerat semnificativ declinul anual in martie 2013, pana la 7,8%, de la 7% in luna precedenta, pe fondul scaderii puternice a vanzarilor de produse nealimentare.

MACRO NEWSLETTER: 14 mai 2013

Vanzarile retail din Elvetia au inregistrat un declin anual neasteptat in martie 2013, de 0,9% preturi constante), dupa un avans de 2,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un declin de 0,2% in luna anterioara.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )