Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ziua Nationala, in Aeroportul Otopeni

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala, in Aeroportul Otopeni

De Ziua Nationala a Romaniei, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, in parteneriat cu TAROM organizezeaza 1 Decembrie in aeroport, eveniment care isi propune sa aduca pasagerilor celui mai mare aeroport din Romania o mica parte din spiritul si traditiile nationale. continuă pe Adevărul

Ce nu stiai despre Ziua Nationala a Romaniei

Toti romanii sarbatoresc de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Ziua de 1 decembrie a fost stabilita ca Ziua Nationala a Romaniei in 1990, prin legea nr. 10 din 31 iulie. Pana la acesta data, Ziua Nationala a.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu muzica, teatru si film la ICR

Institutele Culturale Romane din Varsovia, Istanbul, Madrid, Lisabona, Torino si Venetia marcheaza ziua de 1 decembrie prin concerte cu muzica lui George Enescu, prin spectacole de teatru, expozitii si proiectii de filme. Violonistul Alexandru Tomescu, mezzosoprana Ruxandra Donose si actrita Maia Morgenstern sunt cativa dintre artistii care vor sustine spectacole in strainatate de Ziua Nationala.

Pompierii damboviteni sarbatotesc Ziua Nationala a Romaniei

La manifestarile festive prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei ce se vor desfasura in data de 1 Decembrie 2012, incepand cu ora 12:30, in Piata Tricolorului din Municipiul Targoviste, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita va fi reprezentat de 5 ofiteri din comanda unitatii si va participa cu un pluton de defilare constituit din 19 cadre si garda port drapel, care vor defila cu Drapelul de Lupta al unitatii.

IRES: 85% dintre romani spun ca sunt patrioti. 30% afirma ca arboreaza steagul Romaniei de Ziua Nationala.

Majoritratea romanilor se declara patrioti si considera ca 1 decembrie este data potrivita pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe care, spun ei, o sarbatoresc alaturi de cei apropiati - familie si prieteni -, arata un sondaj IRES, conform.

Romanii spun ca sunt patrioti: cati arboreaza steagul Romaniei de Ziua Nationala

Majoritratea romanilor se declara patrioti si considera ca 1 decembrie este data potrivita pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe care, spun ei, o sarbatoresc alaturi de cei apropiati - familie si prieteni -, arata un sondaj IRES, conform.

Sondaj: Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala.

Majoritratea romanilor se declara patrioti si sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei, alaturi de familie si prieteni, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES). Potrivit sondajului, 87% dintre romani spun ca Ziua Nationala este o sarbatoare importanta pentru familia lor. In pondere de 38%, romanii spun ca, de Ziua Nationala, merg la manifestarile publice organizate cu aceasta ocazie, iar 30% spun ca sarbatoresc prin arborarea steagului Romaniei .

Serbari de Ziua Nationala a Romaniei

De la ora 12 a duminicii de 1 Decembrie, in Constanta au loc manifestari care marcheaza Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita si in statiunea Baile Govora

Govorenii sunt invitati maine sa iasa in strada pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Cu aceasta ocazie, in centrul statiunii Baile Govora va avea loc un ceremonial religios si militar.

Familia regala face un drum simbolic cu trenul pe ruta Sinaia-Ploiesti-Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei

Principesa Margareta si principele Radu vor efectua, duminica, un drum simbolic de la Sinaia la Bucuresti, care onoreaza Ziua Nationala a Romaniei si aduce un omagiu regelui Ferdinand si reginei Maria, cuplul princiar primind ca musafiri pe parcursul calatoriei personalitati ale vietii publice, potrivit Mediafax.

FOTOGALERIE in comuna gorjeana Cilnic, astazi a fost Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi, cu doua zile mai devreme, in comuna Cilnic, din judetul Gorj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )