Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua Nationala a Romaniei la Timisoara. Parada militara, concerte, luminile de sarbatori si Targul de Craciun

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei la Timisoara. Parada militara, concerte, luminile de sarbatori si Targul de Craciun

Ziua Nationala a Romaniei de la Timisoara va avea parte si de o parada militara, care se va desfasura pe Bulevardul Revolutiei, de la ora 11. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala la Alba Iulia: prima parada militara din viata noului presedinte Klaus Iohannis

Unul din cele mai asteptate momente ale festivitatilor dedicate Zilei Nationale, la Alba Iulia, a fost parada militara. Pentru prima data in ultimii noua ani, locuitorii orasului si turistii au avut ocazia sa vada tehnica militara pe strazi.

FOTO VIDEO Ziua Nationala la Alba Iulia: prima parada militara din viata de presedinte a lui Klaus Iohannis

Unul din cele mai asteptate momente ale festivitatilor dedicate Zilei Nationale, la Alba Iulia, a fost parada militara. Pentru prima data in ultimii noua ani, locuitorii orasului si turistii au avut ocazia sa vada tehnica militara pe strazi.

VIDEO Parada militara spectaculoasa la Sibiu, de Ziua Nationala a Romaniei

Aproximativ 2. 000 de persoane au participat, luni, la parada de Ziua Nationala a Romaniei desfasurata la Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu.

FOTO Parada militara si spectacol folcloric gratuit de Ziua Nationala a Romaniei

Parada militara a deschis Ziua Nationala a Romaniei la Zalau. Sarbatoarea continua, de la ora 17. 00, cu un spectacol folcloric gratuit, ce va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

1 Decembrie, cu parada militara si concerte. Trupa Talisman va incheia seria manifestarilor de la Satu Mare

Satmarenii care au liber de 1 Decembrie se pot bucura inca de dimineata de evenimentele organizate in ziua de sarbatoare la Satu Mare. Ziua va incepe cu depuneri de coroane si parada militara, iar spre seara vor avea loc o serie de concerte in centrul nou. Talisman va incheia seria manifestarilor.

Parada militara, muzica populara si depunere de coroane de flori pentru eroi, la Bacau, de Ziua Nationala a Romaniei

Garnizoana Bacau anunta pentru Ziua Nationala a Romaniei un program complex care va cuprinde depunerea unor coroane de flori la monumentul eroilor de pe strada Constantei, fanfara militara dar si muzica populara si parada in centrul orasului, in Piata Tricolorului.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

Manifestarile organizate de Ziua Romaniei la Vaslui: parada militara, spectacol folcloric, expozitii si concursuri

Ziua Nationala a Romaniei, evenimentul cel mai important din calendarul de suflet al romanilor este marcat de catre Primaria municipiului Vaslui in fiecare an prin activitati menite sa aproprie sufletele care simt romaneste.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

Programul presedintelui ales Klaus Iohannis la Alba Iulia in 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va sta circa patru ore in ziua de 1 decembrie la Alba Iulia. Iohannis va participa la doua momente solemne ale manifestarilor, la parada militara si va acorda interviuri unor posturi TV straine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2999 seconds )