Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua Nationala, sarbatorita la Slatina cu o parada militara, fasole cu carnati si vin fiert

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala, sarbatorita la Slatina cu o parada militara, fasole cu carnati si vin fiert

Autoritatile locale din Slatina au pregatit pentru locuitorii urbei un program special pentru Ziua Nationala in acest an. in afara de faptul ca se va continua obiceiul pus in practica in urma cu cativa ani de a servi gratis traditionala mancare de fasole cu carnati si vin fiert, tot luni 1 Decembrie, va avea loc, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o parada cu autovehicule de interventie ale Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala, sarbatorita cu muzica, teatru, mere coapte si vin fiert, la Sinaia

Mere coapte si vin fiert, care vor fi impartite publicului in centrul orasului, spectacole folclorice in aer liber, concerte sustinute de trupa de tenori Distinto, teatru, fanfara si o parada militara sunt doar cateva dintre surprizele pregatite turistilor si localnicilor de administratia din Sinaia, de Ziua Nationala.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita in Hunedoara cu parada militara si focuri de artificii

De Ziua Nationala a Romaniei, programul evenimentelor publice organizate in Hunedoara cuprinde parade militare, concerte si se va incheia cu deschiderea Oraselului lui Mos Craciun.

78 de politisti au fost promovati. Ziua Nationala, sarbatorita cu avansari in grad

Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost sarbatorita in avans de oamenii legi. in cadrul unei sedinte festive, 78 de politisti au fost avansati in grad, inainte de implinirea stagiului minim. Ei sunt politistii care s-au facut remarcati si care si-au indeplinit misiunile cu succes.

Parada militara si spectacol folcloric de 1 Decembrie, la Sibiu

Sibienii sunt asteptati de Ziua Nationala la o parada militara in centrul orasului, pe bulevardul Corneliu Coposu, dar si la un spectacol folcloric de exceptie la sala Transilvania.

Cum sarbatoresc bucurestenenii Ziua Nationala: muzica populara, fasole cu ciolan, tuica si celebra parada militara

De Ziua Natioanala, bucurestenii care aleg sa ramana in Capitala se pot bucura de celebra parada militara care este organizata an de an, de targurile la care se servesc produse traditionale romanesti, dar si de spectacolele ce vor fi organizate in centrele comerciale.

Cum sarbatoresc bucurestenii Ziua Nationala: muzica populara, fasole cu ciolan, tuica si celebra parada militara

De Ziua Natioanala, bucurestenii care aleg sa ramana in Capitala se pot bucura de celebra parada militara care este organizata an de an, de targurile la care se servesc produse traditionale romanesti, dar si de spectacolele ce vor fi organizate in centrele comerciale.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

Trafic restrictionat in Capitala pentru repetitia de sambata si pentru parada militara de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, sambata si luni, pentru repetitia si ulterior parada de Ziua Nationala din 1 Decembrie, urmand sa fie deviate, in aceste zile, si traseele mai multor autobuze si troleibuze.

Parada militara, muzica populara si depunere de coroane de flori pentru eroi, la Bacau, de Ziua Nationala a Romaniei

Garnizoana Bacau anunta pentru Ziua Nationala a Romaniei un program complex care va cuprinde depunerea unor coroane de flori la monumentul eroilor de pe strada Constantei, fanfara militara dar si muzica populara si parada in centrul orasului, in Piata Tricolorului.

Armata pregateste parada militara de pe 1 Decembrie. inca cinci state vor trimite detasamente de militari pentru defilare

Mii de militari si sute de mijloace tehnice de lupta vor putea fi admirate de public de Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie. La parada militara vor participa si detasamente din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )