Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ziua M: training in cel mai nou model, BMW M6 Gran Coupe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ziua M: training in cel mai nou model, BMW M6 Gran Coupe

BMW Group a adus pentru prima data in Romania programul BMW Driver Training si a pus la dispozitie opt modele M pentru un modul cu pilotul Claudiu David, printre care si cele mai rapide si mai puternice BMW-uri construite vreodata, M6 Coupe, Cabriolet. continuă pe Wall-Street Ro

Aston Martin a prezentat noul V12 Vantage S, cel mai rapid model al sau

Aston Martin a dezvaluit noul model aniversar V12 Vantage S, o versiune mult mai performanta a celui mai popular model al sau. Noul model este destinat sa inlocuiasca actualul V12 Vantage, fiind capabil sa pluseze.

FOTO Noua Skoda Octavia RS, cel mai rapid model din istoria marcii.

Skoda a lansat primele imagini si informatii oficiale cu cea de a treia generatie a modelului Skoda Octavia RS, care promite sa fie cea mai rapida masina din istoria marcii cehe. Octavia RS va fi lansata la Festivalul de Viteza de la Goodwood, Anglia, din iulie. Disponibila atat in versiune berlina, cat si break noua Octavia RS vine cu mai mult testosteron ca niciodata. Modelul, indiferent de versiunea de caroserie, va fi propulsat de doua motoare imprumutate de la Volkswagen Golf 7: TSI-ul de .

Critici dure la adresa lui Kate Moss: Cel mai nepotrivit model pentru femei

Editorul de moda Liz Jones scrie pentru The Daily Mail un articol in care o desfiinteaza complet pe Kate Moss, modelul care va sarbatori in curand 25 de ani de cariera. Jones reproseaza falsitatea si ipocrizia din spatele imaginii sanatoase pe care aceasta o promoveaza pe coperte, in timp ce viata sa are loc in cluburi de noapte, cu tigara in gura, si o viata traita fara limite sau bun-simt.

Este cel mai nou artist intrat in clubul pictorilor. isi vinde tablourile cu 40 de dolari, iar comenzile nu inceteaza sa apara

Winklehimer este o veverita cu un simt al artei extrem de dezvoltat. Ea picteaza de zor, atunci cand i se pune un penel la dspozitie, iar picturile sale au ajuns sa fie vandute pe internet de stapana sa,.

Cel mai sexy tatic al planetei are o fetita

Aflat in Londra, unde lucreaza la cel mai nou proiect cinematografic al sau, cel mai sexy barbat.

VIDEO Cum suna Ghibli, cel mai accesibil Maserati

Maserati a prezentat cel mai mic si mai accesibil model al sau, Ghibli, in luna aprilie, iar primul clip cu masina in actiune nu este cel oficial, ci unul care dezvaluie culisele acestuia si sunetul noului model al marcii premium italiene. Maserati Ghibli va concura pe piata cu BMW Seria 5, Audi A6, Mercedes-Benz Clasa E, Lexus GS si Infiniti M.

FOTO Liverpool are cel mai urat echipament de deplasare din istoria clubului

Suporterii cormoranilor au luat foc cand au vazut echipamentul de deplasare prezentat pentru sezonul viitor si au hotarat deja in mediile sociale ca este cel mai urat din istoria seculara a clubului.

CGS: Cel mai greu de gasit sunt vorbitorii de limbi nordice care sa aiba si cunostinte tehnice

Vorbitorii de poloneza, ceha, olandeza, germana, daneza, suedeza si norvegiana si care in acelasi timp trebuie sa aiba si cunostinte tehnice sunt cel mai greu de gasit pe piata locala de contact center, a declarat Vladimir Sterescu, country manager al.

Cel mai inalt turn in forma de spirala din lume va fi inaugurat, luni, in Dubai

Dubai are de acum cel mai inalt zgarie-nori in forma de spirala din lume, care are o rotatie de 90 de grade si o inaltime de 310 metri. Cladirea urmeaza sa fie inaugurata luni, potrivit emirates247. com.

Actorii cu cel mai sexy abdomen de la Hollywood!

Confor unui articol aparut recent in revista Cosmopolitan, s-ar parea ca partea corpului pe care femeile o apreciaza cel mai mult la un barbat este abdomenul. Iar acum ca tot am intrat deja in sezonul cald, abdomenele tonifiate vor fi scoase la vedere fie malul marii, fie pe marginea piscinei. Pana atunci insa, ADPM va prezinta celebritatile masculine care se mandresc cu cele mai tonifiate abdomene de la Hollywood. Continue reading .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )