Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zsolt Nagy, 4 ani de inchisoare cu suspendare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zsolt Nagy, 4 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy UDMR) a fost condamnat, astazi, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la 4 ani de inchisoare cu suspendare si patru ani interzicerea unor drepturi in dosarul Posta Romana. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul lui Zsolt Nagy, despre condamnarea primita de fostul ministru: Este vorba de o eroare judiciara

Condamnarea primita de fostul ministru al Telecomunicatilor Zsolt Nagy in dosarul Posta Romana, de patru ani de inchisoare cu suspendare, este o eroare judiciara, a apreciat avocatul acestuia, Eugen.

Zsolt Nagy, 4 ani de inchisoare cu suspendare. Chiuariu, 3 ani si 6 luni cu suspendare

Fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy UDMR) a fost condamnat, astazi, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la 4 ani de inchisoare cu suspendare si patru ani interzicerea unor drepturi in dosarul Posta Romana.

Sentintele definitive in dosarul Posta Romana: Seful Comisiei Juridice din Senat, Tudor Chiuariu - trei ani si jumatate de inchisoare, cu suspendare. Fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt - patru ani de inchisoare, cu suspendare

Fostul ministrul al Justitiei Tudor Chiuariu PNL), in prezent seful Comisiei Juridice din Senat, a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana.

Dosarul Posta Romana: Nagy, condamnat la 4 ani cu suspendare. Chiuariu, 3 ani si 6 luni cu suspendare

Fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu a primit trei ani si sase luni, tot cu suspendare,.

Dosarul Posta Romana: Zsolt Nagy, condamnat la 4 ani cu suspendare, iar Tudor Chiuariu - la 3 ani si 6 luni cu suspendare

Fostul ministru al Telecomuicatiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu este condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in.

Dosarul Posta Romana. Fostii ministri Tudor Chiuriu si Zsolt Nagy si-ar putea afla astazi sentinta

Magistratii Curtii Supreme ar putea da vineri un verdict final in dosarului Posta Romana, in care fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si fostul ministru al Telecomunicatiilor Zsolt Nagy sunt acuzati ca ar fi ajutat la trecerea ilegala a unui imobil din patrimoniul Postei Romane in cel privat.

Dosarul Posta Romana. Fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy si-ar putea afla astazi sentinta

Magistratii Curtii Supreme ar putea da vineri un verdict final in dosarului Posta Romana, in care fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si fostul ministru al Telecomunicatiilor Zsolt Nagy sunt acuzati ca ar fi ajutat la trecerea ilegala a unui imobil din patrimoniul Postei Romane in cel privat.

iCCJ se va propunta in dosarul Posta Romana: Inculpati, fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) se va pronunta, vineri, in dosarul Posta Romana, in care sunt inculpati fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, relateaza Agerpres. iCCJ a terminat.

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia, audiat la DNA: Imobilele Statiunii Fundulea nu au ajuns la familia mea. Voi aduce documente pentru a arata ca sunt nevinovat

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca in dosarul in care este cercetat a primit de doua ori neinceperea urmaririi penale si ca in continuare va aduce documente care dovedesc nevinovatia sa, precizand ca imobilele din patrimoniul Statiunii Fundulea nu au ajuns la familia lui, transmite Mediafax.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, audiat la DNA

Update 13:22 Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia a declarat astazi, la iesirea de la DNA, ca in dosarul in care este cercetat a primit de doua ori neinceperea urmaririi penale si ca in continuare va aduce documente care dovedesc nevinovatia sa, precizand ca imobilele din patrimoniul Statiunii Fundulea nu au ajuns la familia lui, arata sursele de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )