Libnet.ro
UNICEF

10:00

ZTE Blade S6 este un nou smartphone frumos si destept, care seamana cu iPhone 6

Playtech Playtech,
ZTE Blade S6 este un nou smartphone frumos si destept, care seamana cu iPhone 6

Ilustrat in imaginea de mai jos este cel mai nou smartphone al asiaticilor de la ZTE cu numele de ZTE Blade S6. Acesta arata bine si vine cu o configuratie peste medie. ZTE Blade S6 face parte dintr-o categorie de produse pe care asiaticii o promoveaza ca facand parte din gama ,,mass market premium. Desi []. continuă pe Playtech

VIDEOFOTO: ZTE Blade S6, un smartphone OctaCore cu Smart Sense si Android Lollipop

ZTE Blade S6 seamana ca si design si linii grafice cu iPHONE 6, mai ales ca are o carcasa argintie din aluminiu. in schimb, asemanarile se termina aici pentru ca smartphone-ul asiatic are un Android Lollipop 5. 0 si ultimele inovatii in materie de Smart Sense si Smart Gesture, potrivit ztedevice. com. Practic, cu acest telefon poti controla o multime de aplicatii fara sa atingi touchscreen-ul IPS LCP pe 16 milioane de culori cu o diagonala de 5 inch si o rezolutie de 1020x720p HD.

UTOK Fury, un nou smartphone cu procesor cu opt nuclee

Compania romaneasca UTOK anunta lansarea smartphone-ului UTOK Fury, un varf de gama cu procesor octa-core, care ar trebui sa faca fata oricarei aplicatii. Dupa ce au starnit amuzamentul tuturor cu modelul Dorel, cei de la UTOK demonstreaza ca pot aduce pe piata din Romania si smartphone-uri serioase. UTOK Fury este un astfel de telefon. Terminalul [].

Mi Note, smartphone-ul chinezesc care ameninta suprematia iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy Note 4

Xiaomi, cel mai mare producator de telefoane chinez si al patrulea cel mai important jucator din lume pe acest segment , ataca puternic piata smartphone-urilor cu modele care se lupta de la egal la egal cu modelele de varf ale Samsung si Apple. Asa se.

Alexandru Visinescu, sfidator in fata imaginilor cu atrocitatile pe care le-a comis. Ce este nou pentru dvs eu stiu deja. Nu ma mai intereseaza pozele

Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, acuzat de crime impotriva umanitatii, a fost invitat sa priveasca fotografiile si imaginile existente ca probe la dosarul in care este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )