Libnet.ro
UNICEF

08:30

Zuckerberg, la Parlamentul European: Una dintre prioritatile de top este siguranta alegerilor

Adevărul Adevărul,
Zuckerberg, la Parlamentul European: Una dintre prioritatile de top este siguranta alegerilor

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook, a declarat, marti, in cadrul audierii sale la Parlamentul European, in contextul scandalului Cambridge Analytica, ca una dintre prioritatile de top ale companiei este aceea de a impiedica interventiile in desfasurarea alegerilor care urmeaza sa aiba loc in Europa. continuă pe Adevărul

Una dintre prioritati este siguranta alegerilor

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook, a declarat, astazi , in cadrul audierii sale la Parlamentul European, in contextul scandalului Cambridge Analytica, ca una dintre prioritatile de top ale companiei este aceea de a impiedica interventiile in desfasurarea alegerilor care urmeaza sa aiba loc in Europa.

Mark Zuckerberg, audiat la Parlamentul European: Siguranta utilizatorilor va fi intotdeauna mai importanta pentru noi decat profitul - LIVE VIDEO

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook, este audiat la Parlamentul European. Acesta a declarat in deschiderea audierii sale ca siguranta utilizatorilor platformei de socializare va fi intotdeauna mai important.

Be EU. Mark Zuckerberg va fi audiat in direct in Parlamentul European

Mark Zuckerberg este audiat, marti,in Parlamentul European in scandalul datelor furate. Seful Facebook are insa un tratament special. Se intalneste doar cu cei din conducerea Parlamentului.

Zuckerberg, audiat in Parlamentul European

ACTUALIZARE 19:41 Zuckerberg, in deschiderea audierii sale la PE: Siguranta utilizatorilor va fi intotdeauna mai importanta decat profitul ------------ *ACTUALIZARE: Audierea a inceput ------------ Mark Zuckerberg va fi audiat, in scurt timp, in Parlamentul European, unde va raspunde intrebarilor referitoare la sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de catre Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisa in direct, informeaza News. ro.

Mark Zuckerberg va fi audiat astazi n Parlamentul European, n scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg va fi audiat marti in Parlamentul European, unde va raspunde intrebarilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de catre Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisa in direct, anunta News. ro.

Mark Zuckerberg va fi audiat astazi in Parlamentul European, in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg va fi audiat marti in Parlamentul European, unde va raspunde intrebarilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de catre Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisa in direct.

Audiat astazi in Parlamentul European

Mark Zuckerberg va fi audiat astazi in Parlamentul European, unde va raspunde intrebarilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de catre Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisa in direct, informeaza News. ro.

Audiat astazi in Parlamentul European

Mark Zuckerberg va fi audiat astazi in Parlamentul European, unde va raspunde intrebarilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de catre Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisa in direct, informeaza News. ro.

S-a stabilit perioada in care vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European

Consiliul Uniunii Europene a adoptat marti o decizie prin care se stabileste ca urmatoarele alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura in perioada 23-26 mai 2019, se arata intr-un comunicat al.

Ultima postare de pe Facebook a Laurei, una dintre cele doua tinere moarte in accidentul din Arad. Cunoscutii au ramas socati

Laura Bogdanescu, una dintre cele doua tinere care si-au pierdut viata duminica seara in Arad, a pus o fotografie pe pagina sa de Facebook, cu doar cateva ore inainte de cumplitul accident. Tanara parea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )