Libnet.ro
UNICEF

08:15

Armata israeliana anunta ca are inca multe misiuni in Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Armata israeliana anunta ca are inca multe misiuni in Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat luni ca are inca multe misiuni de indeplinit in interiorul Fasiei Gaza, aratand astfel ca isi men?ine trupele chiar daca ea considera ca si-a incheiat misiunea de a distruge. continuă pe Antena3

Armata israeliana anunta incetarea armistitiului din Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile.

Armata israeliana a reluat operatiunile militare in Fasia Gaza

Armata israeliana a reluat, luni dupa-amiaza, operatiunile in Fasia Gaza, dupa un armistitiu umanitar de sapte ore, relateaza AFP. Premierul Benjamin Netanyahu afirmand ca ofensiva impotriva miscarii.

Militarul disparut in timp ce lupta in Fasia Gaza a fost declarat mort de armata israeliana

Sublocotenentul Hadar Goldin, disparut in timp ce lupta in Fasia Gaza, a fost declarat mort de catre armata israeliana.

Armata israeliana recunoaste ca a bombardat in apropierea unei scoli ONU in Gaza

Armata israeliana a recunoscut duminica faptul ca a lansat un tir asupra unei tinte in apropierea unei scoli de la Rafah, unde cel putin zece palestinieni au fost ucisi intr-un atac efectuat mai devreme in.

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, ceea ce ar putea insemna ca misiunea s-a incheiat in aceasta zona. Martori oculari au .

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, a anuntat aceasta, ceea ce ar putea sugera ca isi considera misiunea incheiata in aceasta zona, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Reuters: Armata israeliana isi retrage o parte din trupele din Fasia Gaza

Armata israeliana si-a retras o parte din trupele dislocate in Fasia Gaza, potrivit informatiilor furnizate de doua canale de televiziune israeliene, relateaza Reuters.

Armata ucraineana anunta victorie dupa victorie in fata separatistilor. 75% din teritoriul controlat de rebeli e din nou al nostru

Armata ucraineana afirma ca a recucerit 75 la suta din teritoriul controlat, la un moment dat, de separatistii prorusi din estul tarii. Fortele guvernamentale au incercuit aproape total orasul Lugansk si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )