Libnet.ro
UNICEF

08:15

Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa

B1 B1,
Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa, desi a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Olympique Lyon, in mansa secunda a play-off-ului competitiei, gruparea din Liga I. continuă pe B1

Astra Giurgiu s-a calificat in premiera in grupele Europa League, desi a pierdut returul cu Olympique Lyon

Performanta excelenta reusita de Astra Giurgiu, care s-a calificat in premiera in grupele Europa League, desi a pierdut returul de pe teren propriu cu Olympique Lyon, din playoff-ul competitiei. invingatoare.

Surpriza la Glasgow. Maribor a invins pe Celtic si s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Maribor a produs surpriza playoff-ului Ligii Campionilor, reusind sa se califice in faza grupelor, dupa ce a castigat cu 1-0 la Glasgow, in fata lui Celtic. Campioana Scotiei a fost invinsa categoric in turul.

S-au tras la sorti grupele Ligii Campionilor

Ghinion pentru Ludogorets, echipa care a scos pe Steaua din Liga Campionilor, la tragerile la sorti pentru grupele LIgii Campionilor. Ludogorest a nimerit in grupa B cu cu Real Madrid- campioana Europei, FC Basel si Liverpool.

Steaua pierde cel putin 13 milioane de euro prin ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor

FC Steaua ar urma sa piarda cel putin 13 milioane de euro in urma ratarii calificarii in grupele Ligii Campionilor, daca se tine cont de sumele incasate in sezoanele trecute ale competitiilor europene, din vanzarea biletelor si primele de la UEFA,.

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor

Echipa Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa executarea loviturile de departajare, scor 5-6, in poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad aparand fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penaltiuri si a inscris un gol de la 11 metri.

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii, dupa ce fostul fundas dinamovist Cosmin Moti a aparat doua penalty-uri

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, fiind invinsa cu 6-5 dupa executarea loviturilor de departajare de echipa bulgara Ludogoret Razgrad, in mansa secunda a.

Olympique Lyon, lovita de accidentari inaintea returului cu Astra

Vesti bune pentru Astra Giurgiu. Doi dintre jucatorii lui Olympique Lyon, Benzia si Yattara, s-au accidentat in meciul de campionat cu RC Lens si vor rata returul cu Astra Giurgiu, din play-off-ul Ligii Europa. Nici Bedimo, Bisevac, Fekir, Fofana. Gourcuff, Grenier si Umiti nu sunt apti de joc, iar Rose este suspendat.

Steaua pierde o avere prin ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor

Pentru Steaua prezenta in grupele celei mai importante competitii din fotbalul european nu ar fi reprezentat doar o chestiune de prestigiu la nivel sportiv, cat si o excelenta reteta financiara care sa asigure plata salariilor si viitoarele investitii.

Cum a razbunat-o Maribor pe Legia Varsovia. Slovenii, cu doi jucatori care au trecut prin Liga I, au ajuns, dupa 15 ani, in grupele Ligii Campionilor

Celtic Glasgow a devenit prima echipa eliminata de doua ori, pe teren, in preliminariile Ligii Campionilor, in acelasi sezon, dupa ce-a pierdut, marti, in Scotia, returul play-off-ului cu Maribor 0-1, 1-1 in tur). La sloveni evolueaza Dare Vrsi269; si Jean-Philippe Mendy, doi jucatori cu state vechi in Liga I.

Asteptat de Petrolul, Aurelian Chitu a semnat pe trei ani cu Astra Giurgiu

Subtirimea numerica a lotului Astrei Giurgiu l-a determinat pe patronul Ioan Niculae sa treaca serios la achizitii de jucatori.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )