Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aurelia Cristea, propusa ministru delegat pentru Dialogul Social, certata cu gramatica

B1 B1,
Aurelia Cristea, propusa ministru delegat pentru Dialogul Social, certata cu gramatica

Aurelia Cristea, propusa ministru delegat pentru Dialogul Social, va asigura cel mai probabil perlele Cabinetului Ponta 3 de acum inainte. Un dezacord, un pleonasm sau deja banalul care in loc de pe care sunt. continuă pe B1

Cum arata casa de jumatate de milion de euro vanduta de Aurelia Cristea, propusa ministru delegat pentru Dialog Social

Aurelia Cristea, propusa de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru delegat pentru Dialog Social si Societate Civila in noul guvern, a vandut in urma cu un an o casa in Cluj-Napoca pentru suma de 550. 000 de euro, potrivit declaratiei sale de avere. Este vorba despre o vila cu o surprafata utila de 320 de metri patrati, construita pe un teren de 460 de metri patrati, scrie publicatia Stiri de Cluj, care publica fotografii ale imobilului scos la vanzare initial cu 750. 000 de euro.

Aurelia Cristea, avizata pentru functia de ministru delegat pentru Dialogul Social: in timpul audierilor, aceasta a fost contestata de Cristina Pocora (VIDEO)

Aurelia Cristea, propunerea lui VictorPonta pentru postul de ministru delegat pentru Dialogul Social, a primit aviz favorabil, marti dimineata, in timpul audierilor la Comisia de Munca. Deputatul PNL, Cristina.

Aurelia Cristea, clujeanca propusa ministru delegat pentru Dialog Social, a fost avizata de comisii

Aurelia Cristea a primit, marti, avizul comisiilor parlamentare pentru a ocupa functia de ministru delegat pentru Dialog Social, fiind validata cu 30 de voturi pentru si 16 impotriva.

O clujeanca in Guvernul Ponta 3. Cine este Aurelia Cristea, noul ministru delegat pentru Dialog Social

Clujul are un ministru in Guvernul Ponta 3: deputatul Aurelia Cristea. Ea va fi ministru delegat pentru Dialog Social in locul bistritencei Doina Pana.

O clujeanca in Guvernul Ponta 3. Deputatul Aurelia Cristea va fi ministru delegat pentru Dialog Social

Clujul are un ministru in Guvernul Ponta 3: deputatul Aurelia Cristea. Ea va fi ministru delegat pentru Dialog Social in locul bistritencei Doina Pana.

Cine este Aurelia Cristea, propusa pentru la ministerul pentru Dialog Social si relatia cu societatea civila. Fostul membru CSA a reusit sa vanda un imobil in 2013 cu jumatate de milion de euro

Propusa la ministerul pentru dialog social, Aurelia Cristea 46) este deputat PSD de Cluj si vicepresedinte al filialei locale. Potrivit ziardecluj. ro, are o expertiza bogata in domeniul asigurarilor si in management. A fost timp de 4 ani, din iulie 2006 pana in februarie 2010, membru al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, in trecut activand in piata asigurarilor UNITA). Potrivit unor informatii din presa locala obtinute de HotNews. ro, Aurelia Cristea ar fi puternic sustinuta de Vasile Dancu si Ioan Rus.

Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul.

Eugen Nicolicea a fost avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta III. Citeste si: UPDATE. Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii Decizia comisiilor de specialitate a fost adoptata cu 20 de voturi pentru si 9 impotriva. Liberalii si democrat-liberalii au votat impotriva, conform Mediafax. Citeste si: Audiere Aurelia Cristea: Cristina Pocora Nu inteleg ce cautati dumneavoastra aici Vicepresedintele UNPR Eugen Nicolicea, .

Eugen Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Comisiile juridice din Camera deputatilor si Senat au acordat, marti dimineata, prin vot, aviz favorabil pentru Eugen Nicolicea, propus ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta III.

Nicolescu, avizat de comisiile parlamentare in functia de ministru delegat pentru Energie.

Razvan Nicolescu, propus ministru delegat pentru Energie, a primit, marti, avizul comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 36 de voturi pentru, 7 impotriva si 3 abtineri, informeaza Mediafax. El a fost audiat de comisiile de servicii si industrie din Senat si Camera Deputatilor. Citeste si: Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii Nicolescu a fost director de afaceri publice in compania petroliera OMV Petrom SNP), cea mai mare companie din Romania, si a .

Cine este Bogdan Stanoevici, propus ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni: Actor de profesie, a emigrat in Franta in 1989 si a revenit in Romania in 2011

Premierul Victor Ponta l-a propus, luni, pe Bogdan Stanoevici 56 de ani) pentru portofoliul de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni in viitorul Cabinet. De profesie actor, Stanoevici a revenit in Romania in 2011, dupa ce a locuit timp de 22 de ani in Franta. In luna decembrie, numele lui Bogdan Stanoevici era vehiculat pentru preluarea conducerii Centrului National al Cinematografiei CNC), dupa interimatul lui Mihai Ioan Kogalniceanu. De asemenea, in februarie, au existat zvonuri ca acesta ar urma sa fie numit la ICR Berlin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )