Libnet.ro
UNICEF

11:46

Barack Obama lanseaza noi critici la adresa Rusiei, in urma celor mai recente incidente

Antena3 Antena3,
Barack Obama lanseaza noi critici la adresa Rusiei, in urma celor mai recente incidente

Presedintele SUA, Barack Obama, a denuntat vineri, in fata liderilor a cinci state nordice, prezenta militara agresiva a Rusiei in regiunea Marii Baltice, chemand Moscova sa-si. continuă pe Antena3

Barack Obama denunta atitudinea militara agresiva a Rusiei in Marea Baltica

Presedintele american Barack Obama a denuntat vineri, in fata liderilor celor cinci state nordice, prezenta militara agresiva a Rusiei in regiunea Marii Baltice, chemand Moscova sa-si respecte obligatiile internationale, relateaza AFP.

Summit la Washington. Liderii celor cinci tari nordice, primiti de Barack Obama pe fondul cresterii tensiunilor cu Rusia

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, ii primeste vineri, la Washington, pe liderii celor cinci tari nordice Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia), pentru discutii in vederea apropierii pozitiilor in numeroase dosare, incepand de la incalzirea globala pana la combaterea terorismului, pe fondul cresterii tensiunilor cu Rusia, relateaza AFP online.

Barack Obama pentru o zi. Cum arata apartamentul de lux din Antalya in care a poposit presedintele american - FOTO

Antalya a fost una din destinatiile de anul trecut ale presedintelui american Barack Obama, care a ajuns in Turcia pentru a participa la reuniunea G20, din noiembrie anul trecut. Reporterii Adevarul au intrat in apartamentul de lux in care a poposit pentru cateva zile presedintele american si va prezinta care sunt conditiile oferite acestuia.

Rada Mihalcea, romanca premiata de Barack Obama: Tinerii din Romania au extraordinar de mult potential

O romanca din Cluj-Napoca inclusa in 2010 in topul 100 al cercetatorilor americani si premiata la Casa Alba de presedintele SUA, Barack Obama, organizeaza in Romania un concurs national in care sunt rasplatite proiectele celor mai ingenioase tinere minti in stiinta si inginerie din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )