Libnet.ro
UNICEF

09:15

Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine, el adaugand ca in campanie are capacitate uriasa de revitalizare, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare a presedintelui. Basescu: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendare in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.

UPDATE Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui / Replica lui Basescu: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare deschisa facuta publica vineri. Conform documentului, citat de Agerpres, propunerea are ca baza probatorie nenumaratele incalcari ale prevederilor constitutionale puse in opera de Presedintele Romaniei in anii 2013 si 2014.

PSD ia in calcul o noua suspendare a presedintelui Basescu. Madalin Voicu: Opiniile si ambitiile sale dauneaza sanatatii nationale

Social-democratii discuta in interiorul partidului despre suspendarea lui Traian Basescu. Anuntul a fost facut de deputatul Madalin Voicu, in editia de joi a emisiunii Esential, de la Antena 3. Liderii PSD.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Basescu, despre mandatul cu care merge la summitul NATO: Am aprobat prezenta avioanelor de lupta NATO

Presedintele Traian Basescu a explicat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, care sunt hotararile adoptate in cadrul sedintei, vorbind astfel despre mandatul cu care merge joi si vineri la summitulNATO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )