Libnet.ro
UNICEF

09:15

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta sambata pe tema referendumului din Crimeea

B1 B1,
Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta sambata pe tema referendumului din Crimeea

Membrii Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite se vor reuni de urgenta, sambata, pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, potrivit AFP. Reuniunea a fost convocata. continuă pe B1

Consiliul de Securitate ONU se va reuni sambata pe tema referendumului din Crimeea.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni sambata pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, informeaza Mediafax. Reuniunea a fost convocata pentru ora 15. 00, ora Romaniei), la solicitarea Statelor Unite. Diplomatii se asteapta ca Rusia sa utilizeze dreptul de veto.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind Ucraina, un nou esec.

Membrii occidentali ai Consiliului de Securitate au incercat luni, in contextul apropierii referendumului din Crimeea, sa intensifice presiunile asupra Rusiei, insa Moscova ramane inflexibila, relateaza AFP, conform Mediafax. Cei 15 membri ai Consiliului s-au reunit din nou, luni dupa-amiaza, la New York, pe tema crizei din Ucraina. Situatia se agraveaza in fiecare zi. Exista un sentiment de urgenta, a declarat pentru presa ambasadorul francez, Gerard Araud, la finalul celei de a .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )