Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul transferurilor: procurorul cere inchisoare pentru Becali, Copos si Borcea. Faptele s-au prescris in cazul lui Stoica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul transferurilor: procurorul cere inchisoare pentru Becali, Copos si Borcea. Faptele s-au prescris in cazul lui Stoica

Procurorul a solicitat in concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de inchisoare cu executare pentru fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristian Borcea, iar in cazul lui Mihai Stoica a precizat ca. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorul cere inchisoare pentru Becali, Copos si Borcea. Faptele s-au prescris in cazul lui Stoica

Procurorul a solicitat in concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de inchisoare cu executare pentru fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristian Borcea, iar in cazul lui Mihai Stoica a precizat ca.

Procurorul ii vrea la inchisoare pe Becali, Copos si Borcea.

Procurorul a solicitat in concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de inchisoare cu executare pentru fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristian Borcea, in cazul lui Mihai Stoica precizand ca faptele s-au prescris conform noului Cod Penal. Pentru inculpatii Gheorghe Popescu, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu, procurorul a cerut inchisoare cu suspendare. Concluziile procurorului au fost urmatoarele: George Copos - pedeapsa de inchisoare cu .

Procurorii cer pedepse cu executare pentru Copos, Becali si Borcea, in dosarul Transferurilor

Procurorul de sedinta a cerut, luni, pedepse cu executare pentru majoritatea inculpatilor din dosarul Transferurilor pentru care faptele nu s-au prescris prin intrarea in vigoare a noului Cod penal, informeaza.

Inculpatii din dosarul Transferurilor sunt de acord sa faca munca in folosul comunitatii

Fratii Victor si Ioan Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea si Gheorghe Netoiu, au raspuns afirmativ luni la intrebarea judecatorului de la Curtea de Apel care judeca dosarul Transferurilor .

LIVE Dosarul Transferurilor a ramas in pronuntare pentru verdict. MM Stoica a scapat. Ceilalti inculpati refuza prescrierea. Iata pedepsele cerute azi

Luni are loc un alt termen din Dosarul Transferurilor. Ar trebui sa fie ultimul. Sedinta va incepe dupa ora 13:00. De asemenea, acesta este primul termen judecat dupa prevederile noului Cod Penal, iar una dintre acuzatiile aduse celor opt inculpati a fost prescrisa.

Dosarul Transferurilor. Greii fotbalului romanesc ar putea scapa luni de acuzatii prin prescriere

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutiei, luni, un nou termen din dosarul Transferurilor in care opt grei din fotbalul romanesc sunt judecati pentru fapte de coruptie in legatura cu transferul mai multor jucatori in strainatate. Instanta ar putea constata prescrierea faptelor.

Dosarul Transferurilor a ramas in pronuntare pentru verdict. MM Stoica a scapat. Ceilalti inculpati refuza prescrierea. Iata pedepsele cerute azi

Dosarul Transferurilor a avut luni ultimul termen la Curtea de Apel Bucuresti si a ramas in pronuntare. In cazul unor pedepse cu inchisoarea, conform noului Cod Penal, inculpatii vor trebui sa le execute de indata, in ciuda recursului care va avea loc mai departe. Un verdict trebuie sa se anunte luni sau marti, fie cel final, fie o amanare pentru o data certa a pronuntarii. Iata mai jos pedepsele cerute de procururi la ultimul termen de luni. Ramaneti cu noi sa vedem ce se afla cat de curand.

LIVE Dosarul Transferurilor. MM Stoica a scapat

Luni are loc un alt termen din Dosarul Transferurilor. Ar trebui sa fie ultimul. Sedinta va incepe dupa ora 13:00. De asemenea, acesta este primul termen judecat dupa prevederile noului Cod Penal, iar una dintre acuzatiile aduse celor opt inculpati a fost prescrisa.

Dosarul Transferurilor: Faptele s-au prescris in cazul lui MM Stoica - Urmeaza sentintele pentru ceilalti inculpati

Mihai Stoica este singurul personaj implicat in Dosarul Transferurilor care nu risca nicio condamnare, faptele in cazul oficialului Stelei fiind prescrise, sustine gsp. ro. Procurorii au cerut insa pedepse cu executare si suspendare pentru restul inculpatilor.

LIVE Dosarul Transferurilor

Luni are loc un alt termen din Dosarul Transferurilor. Ar trebui sa fie ultimul.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )