Libnet.ro
UNICEF

09:31

Elevi eliminati de la bacalaureat, la Constanta

România Liberă România Liberă,
Elevi eliminati de la bacalaureat, la Constanta

Ieri, 5. 092 de absolventi de clasa a XII-a din Constanta au sustinut proba scrisa obligatorie a profilului, Matematica si Istorie. La aceasta proba, 5 candidati 2 absolventi de liceu care sustineau proba la Matematica si 3 la Istorie) au fost eliminati pentru frauda si tentativa de frauda telefoane mobile si materiale nepermise), astfel: 1 candidat din centrul de examen Colegiul Tehnic de Marina Alexandru Ioan Cuza Constanta, 1 candidat - Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanta, 1 candidat - Colegiul National Mircea cel Batran, 2 candidati - Colegiul National de Arte Regina Maria. continuă pe România Liberă

VIDEO BAC 2014 OLT Doi elevi eliminati de la proba scrisa la limba romana pe motiv de frauda

Doi liceeni, ambii din municipiul Slatina, au fost eliminati, luni 30 iunie, de la proba scrisa la limba romana la Bacalaureat 2014 pe motiv de frauda. Elevi la doua licee de elita din oras, cei in cauza nu se mai pot prezenta acum la celelalte probe ale examenului de Bacalaureat 2014 din acest an.

VIDEO BAC 2014 OLT Trei elevi eliminati pentru tentativa de frauda

Trei elevi din judetul Olt au imbogatit, de azi, lista liceenilor eliminati de la sesiunea de vara a bacalaureatului 2014 dupa ce au fost surprinsi in timp ce incercau sa copieze la proba de azi obligatorie a profilului. Pana acum, cinci elevi din judet au fost eliminati din examen pentru tentativa de frauda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )