Libnet.ro
UNICEF

08:30

Este Ciolos gata sa plece din tara? Ce spune omul din noua echipa a premierului

Antena3 Antena3,
Este Ciolos gata sa plece din tara? Ce spune omul din noua echipa a premierului

Secretarul de stat din Cancelaria premierului Dorian Filote spune ca intentia prim-ministrului Dacian Ciolos este sa ramana in tara macar vreo cativa ani, potrivit. continuă pe Antena3

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar.

Romania sub ape: Inundatii devastatoare in aproape jumatate din tara. Gospodarii si case distruse, oameni disperati

Pompierii militari au avut in ultimele ore peste 100 de misiuni generate de ploile abundente care au afectat aproape jumatate din tara. Din fericire, nu au existat victime, insa angajatii ISU au.

Peste 572 milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale din tara noastra

Tara noastra are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, care a a discutat ieri, la Bruxelles, cu ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania, Dragos Pislaru, pe marginea Pachetului national anti-saracie, a Agendei urbane si a integrarii comunitatilor marginalizate, informeaza un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Dupa o vizita in Paris, o romanca a renuntat la corporatie si a deschis primul centru Waterbike din tara

Dupa 15 ani in corporatii, Gabriela Beta s-a apucat de afaceri cu un concept care abia prinde curaj in Romania: aquabiking, exercitii de pedalare si alergare in apa intr-o cabina individuala. Asa a aparut in tara primul centru Waterbike, in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )