Libnet.ro
UNICEF

10:00

Faze tari: Cele mai contestate filme care au castigat Oscarul; Minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat; Gravida in 8 luni, la maratonul din Beijing

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai contestate filme care au castigat Oscarul; Minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat; Gravida in 8 luni, la maratonul din Beijing

O maimuta din Bali i-a furat aparatul foto unui turist si a inceput sa isi faca selfie-uri. Un barbat ce vizita un templu de la malul marii, din Bali, a fost jefuit de o maimuta. Cabana construita in cel mai periculos loc din lume. Solvay Hut este asezata, literalmente, la marginea prapastiei, fiind una dintre atractiile pentru iubitorii de munte care ajung in Elvetia. continuă pe Hotnews

Cele mai profitabile filme nominalizate la Oscar

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla care sunt castigatorii premiilor Oscar, adica cei care au realizat cele mai bune filme ale acestui an. Pana atunci, sa citim cateva informatii despre cati bani au facut peliculele nominalizate la Oscar,.

Acestea sunt cele mai proaste filme in 2014. Cine a luat Zmeura de Aur

Comedia Filmul 43: Scandalos/ Movie 43 a fost marele castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, conform Reuters, citat de Mediafax .

Ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex.

Cele mai tari smartphone-uri lansate la Mobile World Congress 2014

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress a starnit si mai mult interesul publicului larg, iar in centrul atentiei au fost si de aceasta data noile smartphone-uri dotate cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Am incercat sa.

Top 25 cele mai frumoase rochii de red carpet!

De la rochia Lanvin pe care Linda Evangelista a purtat-o in 2008 la Festivalul de Film de la Cannes, cea Alexandre McQuuen afisata de Kate Middleton cu ocazia BAFTA Awards 2011, sau superba creatie Armani Prive, pentru care a optat Anne Hathaway la Oscarurile din 2009 si pana la rochia Givenchy Haute Couture, purtata de Cate Blanchett la Premiile Oscar 2001, ori cea rosie Balenciaga, in care Nicole Kidman a stralucit la Oscarurile din 2007, ADPM iti arata 25 dintre cele mai frumoase rochii de red carpet purtate vreodata de staruri!.

FOTO Cele mai neasteptate locuri in care oamenii au fost surprinsi in timp ce faceau sex

S-au mai intalnit cazuri in care unele cupluri nu au mai avut rabdare sa ajunga in intimitatea unei case si sa faca amor departe de ochii curiosilor. Pe de alta parte, exista exhibitionistii avizi sa se desfasoare in vazul tuturor alaturi de partenerii lor. Ce nu se intampla atat de des este sa auzi ca unii porumbei au fost surprinsi in timp ce pacatuiau intr-un turn cu ceas, pe sinele de cale ferata sau pe masina politiei.

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )