Libnet.ro
UNICEF

09:31

O femeie de 45 de ani din Bucuresti a disparut in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
O femeie de 45 de ani din Bucuresti a disparut in aceasta dimineata

Carmen Draghia, o femeie in varsta de 45 de ani, din Bucuresti, a disparut in aceasta dimineata. Femeia are o inaltime de 1,60 metri, in jur de 58 kg, ochii caprui, par pana la umeri si este satena cu. continuă pe Antena3

Elevii din Bucuresti, pompieri pentru o zi la Scoala altfel

Sute de elevi din Bucuresti au avut, luni, ocazia sa fie pompieri pentru o zi. inca de dimineata au mers pe poligonul pompierilor de la Gara Catelu. Acolo au fost intampinati de reprezentantii ISU care le-au aratat si le-au explicat, pe intelesul lor, ce inseamna munca de pompier.

Politistii au extins cautarile in cazul elevului olimpic din Bacau, disparut de acasa

Politistii au extins cautarile in cazul lui Andrei Cobuz, elevul olimpic din Bacau disparut de acasa in urma cu 6 zile, informeaza Digi24. Initial, autoritatile l-au dat in urmarire generala, fara sa.

Spulberat pe mijlocul soselei. Un barbat de 65 de ani si-a pierdut viata pe podul Grant, din Bucuresti

Un barbat de 65 de ani si-a pierdut viata, aseara, pe podul Grant din Capitala. Barbatul incerca sa traverseze strada printr-un loc nepermis, cand a fost lovit in plin de un autoturism care circula.

Concert Smiley in Club Live din Bucuresti

Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, va canta pentru prima data in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club LIVE, vineri, 25 aprilie. Veti petrece o seara magica si veti fi martorii unui show deosebit, fredonand piese precum Acasa, Dream Girl, Criminal, Dincolo de cuvinte, Dead Man Walking, Preocupat cu gura ta, Cai verzi pe pereti, Am bani de dat. Cei prezenti la eveniment vor avea parte de un eveniment plin de energie, emotionant si bogat in trairi si semnificatii.

Concert SMILEY in Club Live din Bucuresti

Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, va canta pentru prima data in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club LIVE, vineri, 25 aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )