Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Traian Basescu, discutii informale cu Angela Merkel la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
FOTO Traian Basescu, discutii informale cu Angela Merkel la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu a postat miercuri seara mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook in care apare discutand intr-un mod informal cu Angela Mergel, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, organizata la Bruxelles. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Traian Basescu, la summitul PPE de la Bruxelles, alaturi de Angela Merkel

Presedintele Traian Basescu participa miercuri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele Nostru au fost postate mai multe fotografii de la eveniment in care seful statului discuta cu cancelarul german Angela Merkel. UPDATE 21:46 Cu ocazia vizitei la Bruxelles, presedintele Traian Basescu a avut si o intrevedere cu presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in marja participarii la Reuniunea extraordinara a Consiliului European. informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu dupa consultarile cu Victor Ponta privind reducerea CAS: Reprezentantii Guvernului nu au fost in masura sa imi dea explicatiile de care aveam nevoie. O masura electorala pripita, care va aduce taxe suplimentare pentru populatie

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, pentru discutii pe tema reducerii CAS, ca cei doi sunt o echipa foarte nepregatita, care nu a fost in masura sa ii dea solutiile de care avea nevoie pentru a fi linistit in privinta reducerii CAS. Presedintele considera ca masura este una electorala, iar abordarea premierului si a ministrului Finantelor strict politica. El a aratat ca in urma reducerii CAS va trebui acoperit, in bugetul pe 2015, cu tot cu angajamentele fata de Bruxelles si Tratatul fiscal, un deficit total de 11 miliarde lei, care in opinia sefului statului nu va face decat sa aduca taxe suplimentare pentru populatie. Incerc sa conving la prudenta deocamdata, daca nu era o masura electorala puteau vota legea dupa alegerile prezidentiale, e evident ca e o masura electorala, dar va avea costuri, a subliniat seful statului.

in timp ce fratele sau trece prin momente grele, Traian Basescu pleaca azi spre Bruxelles, la Consiliul European Extraordinar

In timp de fratele sau vine in fata magistratilor, Traian Basescu pleaca astazi la Consiliul European Extraordinar de la Bruxelles. Cele mai importante subiecte de transat sunt presedintia Comisiei Europene.

Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.

VIDEO Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.

VIDEO Traian Basescu: Il propun pe Dacian Ciolos comisar european, nu am nevoie de mandat de la premier. / Ponta nu a fost niciodata pregatit la consultari, s-ar putea sa decid sa fac publice toate intalnirile./ Mi-ar fi convenit mai mult daca premierul

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 Tv, despre legea privind reducerea CAS, afirmand ca Realitatea este ca ei Guvernul - n. red. ) nici acum nu stiu cum vor compensa deficitul la fondul de pensii. Problema este de unde se iau banii. Am vazut si abordarea de ce nu le-a dat presedintele solutii. Sigur ca solutii pot fi, depinde care este impactul. Seful statului a mai declarat ca Mie mi-ar fi convenit mai mult daca venea cu Gherghina, nu stiu de ce a venit cu doamna ministru. Premierul a sacrificat-o pe doamna Petrescu, n-as putea sa fac asa ceva nici unui barbat si cu atat mai putin unei femei. Traian Basescu a spus ca nu exclude posibilitatea de a da publicitatii mai multe inregistrari. De asemenea, seful statului, care pleaca miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de comisar european, el subliniind ca nu are nevoie de mandat de la premier pentru acest lucru.

Traian Basescu participa astazi la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu participa astazi la reuniunea extraordinara a Consiliului European, seful statului urmand sa sustina o declaratie de presa inainte de plecarea spre Bruxelles.

Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa, miercuri, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, la Bruxelles. Administratia Prezidentiala anunta ca seful statului va sustine declaratii de presa,.

Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European, care are loc la Bruxelles.

Angela Merkel crede ca Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta Ucrainei

Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta tensiuniilor create in Ucraina, crede Angela Merkel. Purtatorul de cuvant al cancelarului german a explicat, miercuri, ca potentialele consecinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )