Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO Aer medieval pe strazile din Targoviste: parada lui Vlad Tepes

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Aer medieval pe strazile din Targoviste: parada lui Vlad Tepes

Vlad Tepes s-a plimbat din nou prin Targoviste, alaturi de zeci de osteni, domnite si curteni. Vineri seara a avut loc parada medievala din cadrul Festivalului National Dracula care va tine pana luni inclusiv. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Sute de copii, parinti si bunici au luat parte la Turul de Ciclism, editia a XV-a

Turul de Ciclism, organizat de Scoala Coresi din Targoviste, a ajuns la cea de-a XV-a editie. Au participat 220 de copii, alaturi de parinti si bunici, dar si de conducerea Primariei Targoviste.

Cupa Mondiala a debutat cu incidente pe strazile din Sao Paulo si cu o ceremonie de deschidere de 25 de minute

Cea de-a 20 editie a Cupei Mondiale a debutat cu incidente pe strazile din Sao Paulo, orasul in care se va disputa primul meci al turneului, intre Brazilia si Croatia, si o festivitate de deschidere de.

FOTO VIDEO Alerta la Sinagoga din Focsani. SRI verifica un diplomat suspect

Diplomatul a fost gasit la intrarea in cladire de presedintele Comunitatii Evreiesti din Focsani, Mircea Rond, care a sunat la 112.

FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Un tir incarcat cu mii de sticle de suc s-a rasturnat, seara trecuta, pe Drumul National 72, care leaga Targoviste de Ploiesti, blocand circulatia mai bine de doua ore. Soferul povesteste ca a derapat din cauza drumului acoperit de apa si intreaga incarcatura, de 20 de tone, s-a rasturnat pe sosea.

FOTO VIDEO O furtuna violenta a facut ravagii pe strazile din Hunedoara

Mai multe masini au fost avariate, dupa ce trunchiurile unor copaci si acoperisurile smulse din cauza vantului puternic s-au prabusit peste ele. Furtuna din Hunedoara a durat mai putin de o ora, dar violenta ei i-a speriat pe multi dintre localnici.

FOTO VIDEO Ambulanta lovita de un bolid, in centrul Ramnicului. Patru persoane au ajuns la spital, printre care si un copil de 8 ani

Accidentul a avut loc intr-o intersectie din centrul municipiului Ramnicu Valcea. Ambulanta se intorcea de la un accident si transporta la Spitalul Judetean de Urgente din oras un baietel de 8 ani care doar ce fusese lovit de o masina, dupa ce a traversat prin loc nepermis. in ambulanta se afla si mama micutului.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Grace of Monaco, un film cu stil, dar lipsit de profunzime

Grace of Monaco, filmul biografic despre Grace Kelly care a starnit controverse atat in sanul familiei princiare, cat si printre criticii de specialitate, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Elevii de la Scoala Generala nr 2 au castigat premiul Ministerului Educatiei pentru cel mai bun proiect derulat in Saptamana Altfel

Elevii au propriul studio de televiziune si este pentru al doilea an consecutive cand obtin un premiu important. TV2BV are zeci de mii de accesari on-line si este singura televiziune scolara din Brasov.

FOTO VIDEO Obsedata de Hello Kitty:femeia de care fug barbatii pentru ca traieste in regatul pisicutelor

Pasiunea pe care Natasha Goldsworth, o blonda aratoasa din Marea Britanie, o are pentru personajul Hello Kitty, ii afecteza acesteia viata amoroasa. Tanara si-a parasit iubitii care nu au acceptat-o asa cum este, dar nu si-a pierdut speranta ca va intalni barbatul care sa o iubeasca alaturi de cele 10. 000 de obiecte cu pisicute.

FOTO VIDEO Slatina, capitala calusului romanesc timp de trei zile

Municipiul Slatina se afla sub asaltul calusarilor si al altor dansatori de muzica populara pentru trei zile. Astfel, miercuri 11 iunie, a fost dat startul celei de-a XVI-a editii a Concursului National al Copiilor Calusul Romanesc, manifestare ce reuneste nu mai putin de 1. 700 de persoane, dansatori si invitati, din tara si nu numai. Vineri, la finalul concursului, vor fi premiati cei mai performanti dansatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )